Lördag!

Jahaja, Lördag var det här!! 
Ja ja, fin början. Hm..
Vad gör jag nu? Jag ligger här och gottar i mig popcorn och godis. En massa godis. Ja,, gud ja,ni skulle bara
veta!  Fast det får ni inte, då skäms jag! 
Vad har jag gjort idag då? Jo. Jag halvsov hela förmiddagen och började min dag runt klockan 11:30. Låg sen och kollade på TV tills lunchen kom. Det var hamburgare med klyftpotatis och någon dressing till. Maten är verkligen jätte kass. Till hamburgaren får man absolut ingenting förutom en köttbit. Kan dom inte ha lite sallad och sånt vid sidan om? Det kan ju inte vara så svårt? Och klyftpotatisen är ljusgul och i konstig konsistens. Men som tur är så går det att äta. 
Efter maten satte jag på datorn och började med min God jul hälsning som kommer komma upp på Julafton här i bloggen och samtidigt spelade jag Runescape med lillasyrran som var inne, i väntan på att min kompis och hennes assistent skulle komma. 
Tiden kändes så sakta när jag väntade. Hade inte träffat henne på jätte länge och jag ville så gärna se henne. Tillslut kom dem. Vi babblade en hel del och bytte även julklappar som vi uppnade idag. Ingen väntan till julafton här inte för någon av oss.  Haha! 
Detta fick jag! Tog kort med blix för att man lättare ska se att det liksom skimrar och glittrar på sig lite. 
 
 
Fint va? Det är på min mobil nu. 
Vännen och hennes assistent hade med sig tidningar och godis till mig. 
 
 
Tidningarna var från hennes assistent och godiset från min kompis. Tyckte det var jätte snäll. Och att hennes assistent köpte - Var ju jätte gulligt! 
Mellan 17:00-17:30 kom mamma upp med godiset + en smörgås med sånt som tillhör julen på smörgåsen. Alltså, lax, sill, köttbullar, kalkon m.m.. 
Smörgåsen var helt okej förutom rödbetssalladen. 
 
 
Vid 18:00 drog kompisen och assistenten vidare. Jag kollade på TV, fast de inte fanns ett skit att se på. Haha! Men sen klockan 20:00 början Körslagen "julspecial" och det var rätt okej att se på. Så jag kollade på det och har målat mina syskons julklappar. Dem är inte så där jätte stora och märkvärdiga. Men det är i allafall något 
Och nu sitter jag här..
Funderar mycket på hur jag ska göra med Julen. Jag har två alternativ eftersom det var så ont om bussar. Eller snarare sagt: Vi var för sent ute med att boka transporten. 
Mina alternativ är att åka tillbaka till sjukhuset Julaftonsmorgon eller Juldagsmorgon. Mitt val lutar åt Julaftonsmorgon. Då är jag visserligen på sjukhuset hela dagen och hela julen men jag är trygg och säker. Skulle jag åka tillbaka till sjukhuset Juldagsmorgonen så skulle det innebära att jag får vara orolig hemma då jag firar jul eftersom det aldrig känns bra i stumpen Måndag eftermiddagar, kvällar och nätter. 
Det är inte lätt att välja - Speciellt inte när vissa ur personalen "trycker" på och säger: Men då får du ju vara här hela julen, hur kul är det? 
Absolut INGEN vet hur det är att leva med denna stump.. Det är väl huvudsaken att jag får må hyffsat bra? Kan inte alla bara hålla käften och lyssna på vad jag tycker och känner?! 
 

Kommentarer
Postat av: Johannah

Jag beundrar dig verkligen Saara, du är värd allt det goda här i livet så som du kämpar och utåt sett är levnadsglad! Jag önskar dig en riktigt god jul, vart du än befinner dig och hoppas på att du inom en snar framtid blir av med ditt värsta lidande.

2012-12-23 @ 15:57:06
URL: http://jjohannah.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0