Lite rader...

Är fortfarande vaken. Kan inte sova för jag får ingen ro. Imorgon (idag egentligen, klockan är efter 00:00) ska jag till ett ställe som heter Angio och ligger på röntgen. Ska göra en "klister" bhandling av kärlen och när man har gjort det så ska man lägga om såren. 
Ärligt talat så är jag lite orolig. Det är nog det som gör att jag inte kan sova och slappna av. Jag är inte orolig för själva "behandlingen" utan det är efteråt som jag är lite orolig för. Sist jag gjrde det i november så fick jag så fruktansvärt ont. Det gjorde så ont att jag inte ens kan beskriva smärtan och jag fick så starka smärtstillande att jag var helt borta i huvudet. Såg suddigt och så. Kunde inte ens vara på avdelningen för det gjorde så ont och dem har inte såna starka smärtstillande där. Jag fick ligga på uppvaket två nätter och intensiven en natt. Intensiven låg jag för att uppvaket är stängt under helgerna och för att dem skulle försöka trappa ner på det starka smärtstillandet jag fick då.
Sen fick jag ont i huvudet flera dagar efteråt och det berodde nog på just det där smärtstillandet som jag fick.. Ska man behöva gå igenom det igen? Ha så ont? 
Jag hoppas innerligt att det blir bättre denna gång. Men är ändå glad över att det finns hjälp att få! 
 
Nu ska jag kolla på svtPlay. Dem två senaste avsnitten av Julkalendern. Sen blir det kanske att pyssla eller plocka lite på bordet, och efter det - Försöka sova lite. 
God natt! 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas verkligen att allt blir bättre för dig... Jag vet hur det är att vara sjuk och ha så ont, jag lider av Milroys syndrom. Kämpa på tjejen!

Svar: Har aldrig hört talas om din sjukdom tidigare och försökte googla lite på det. Jag hoppas du mår bra och kämpar på du med! Kramar
Saara

2012-12-07 @ 04:08:15
Postat av: olivia

Vad är det för sjukdom du har? Såg din kommentar på youtube (misslisibells video) och klickade nyss in här på din blogg. Svara gärna i ett inlägg för om du svarar så svaret hamnar under kommentaren så kommer jag inte se svaret. DU ÄR STARK, oavsett vilken sjukdom du har

2013-01-05 @ 13:42:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0