Julafton och tankar...

Tänkte då skriva lite om hur jag känner och så. 
Jag ser fram emot det jätte mycket  Gör ni det? 
Tycker det är så kul att få ge ut julklappar, äta god mat (dock är jag kinkig så det blir mest prinskorv, köttbullar och skinka) men ändå. Kalle Anka får man inte glömma och sen den goda stämningen av att veta att det bara är jul också. 
 . Har julklapp till mamma och Jörgen klar för dom får ibland en gemensam från både mig och Sanna. Sen har jag till en kompis klar som jag hoppas få se snart. Vi brukar byta julklapp..
I år har jag jag har fått beställa det mesta från nätet eftersom jag har varit inne på sjukhuset så mycket nu. Jag hoppas resten av det jag har beställt kommer nu i veckan. Annars vet jag inte vad jag gör.. Lite kommer fortfarande få köpas via mamma. Tur hon ställer upp medan jag är kvar här på sjukhuset. 
Min drömjul i år är att få vara hemma måndagen till eftermiddagen (om jag har fått vara hemma över helgen) efter Kalle Anka och sen åka in till sjukhuset måndag eftermiddag och lägga om tisdagen som vanligt trots att det är en röd dag då.
Jag mår bäst av att ha dagarna som vanlig och inga massa byten och ändringar. 
Sen hoppas jag att på tisdagen, efter omläggningen att kunna åka hem igen.

Men eftersom jag fortfarande är inlaggd just nu och inte vet när jag kommer hem så kanske jag är kvar till jul. Eller till fredag och får vara hemma över helgen. Börjar misstänka något av dem två alternativen och det accepterar jag.
Julafton kan betyda mer ensamhet och sorg för vissa och det är ju självklart väldigt tråkigt.  
Det finns även en tomhet hos oss 

Ta er tid och lyssna på låten. Varma kramar till er! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0