Fått en mickro!!

Jag har glömt att berätta en grej för er som är rätt kul! Jag har fått en mickrovågsugn. En alldeles egen gratis från en tjej här i Västerås. 
Det var via skänkes/bytes sida på facebook som jag frågade efter en om någon hade en fungerande som bara stod. Då var det en tjej som kunde tänka sig att byta mot något litet. 
Så vi hade lite kontakt, jag berättade att jag är svårt sjuk och frågade vad hon ville byta mot. Många vill bara ha ett kaffepaket eller typ kakpaket. Berättade även att mamma skulle få hämta och byta "grejerna". 
Då var hon så snäll och sa att jag kunde få den och mamma bara kunde komma och hämta. 
Det var verkligen jätte snällt! 
Detta är också ett bevis på att det faktiskt finns folk som kan hjälpa och skänka och inte bara vill ha och ha..
 
HÄR är en skänkes sida på facebook i Västmanland dock.
HÄRär en bytes/ges/doneras i Västerås området, för er läsare som bor där. Var i den gruppen jag fann mickron! 
 
Det hela började med att jag var så trött på maten jag fick här på sjukhuset i början då jag blev inlaggd. Då sa mamma: Kolla om du kan få någon skruttig fungerande gratis på gratissidorna på facebook? Utseende och strlek spelar ju ingen roll, bara den funkar.
Det förslaget nappade jag på. Det är så att jag inte får värma mat om någon skulle komma med det här till sjukhuset i deras mickro. Det har med hygienen att göra. Att skydda andra från dem bakterier som vi och framförallt jag har.
 
En stor stjärna och ett stort tack, till tjejen som gav ut sin mickro! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0