Måndag!

Måndag igen då!
Veckan går himla fort tycker jag. Även helgen...
Men det är skönt att det är en ny vecka och nya tag igen även om min dag inte har varit sådär jätte bra.

Det började med att jag vaknade någon minut i 10:00. Det var några minuter tidigare än vad jag brukar. Assistenten fixade med frukosten så jag åt och sen var det bara att fixa sig iordning för att åka till sjukhuset som vanligt.. Denna gång var det skit stressigt hemma och jag vart på rätt dåligt humör.
Jag vet inte om det tog för lång tid att fixa frukosten denna gång. Att det var det som strulade till det. Hur som helst. Det vart stressigt. Så nu har jag gjort en deal med mamma om att jag ska gå upp den tid assistenten kommer nästa måndag. Förstår inte hur jag ska orka men det ska gå!
Sen kl 12:20 åkte jag till sjukhuset. Bärhjälpen kom faktiskt först denna gång! Tänka sig! Vet inte om det var en slump att den kom först eller om Samtrafik och Västerås taxi har skärpt sig efter det som hände mig i torsdags?
Hur som helst så är det ju bra och jag hoppas det fortsätter typ likadant!
När jag kom till sjukhuset så tog man prover ganska direkt och sen låg jag bara och väntade på lymterapeuten som jag trodde skulle komma. Men hon dök inte upp.

Jag börjar bli trött på att man aldrig vet om hon kommer eller inte. Jag åker ju in tidigt till sjukhuset på måndagar just för att träffa henne. Men så dyker hon i stort sett aldrig upp. Visst, jag förstår att det kan hända akuta saker men jag tycker man borde få veta det då. Funderar på om hon ringer till avdelningen och berättar det och sköterskrna här är dåliga på och föra meddelandet vidare till mig (det har skett) eller om hon faktiskt struntar i att ringa?


Jaja.. Låg iallfall och kollade på TV resten av kvällen. Sen fick jag mer och mer ont i jumske och så tills det nästan vart outhärdigt.  Så sköterskan fick testa linda om lite för att se om det hjälpte för den lindan jag hade, hade nämligen glidit en del. Och det vart genast mycket bättre.
Fick sen vila nästan en timme och sen var det in i duschen. Dom sköterskorna som hjälpte mig hade typ aldrig hjälpt mig förut i duschen så dom var som yra höns typ! Haha!
Sen efter duschen har jag bara kollat på TV och nu sitter jag här vid datorn. Har även fått reda på att mitt blodvärde är okej så jag slapp blod. Mitt kalium var lite högt men inte så jätte farligt att det sätter stopp för narkosen. Fick i alla fall en dos Resonium så det kanske går ner lite i alla fall.
Nu väntar jag på kvällsmacka och ska kolla runt lite här på nätet. Det är lite jobbigt med stumpen just nu. Det kladdar och luktar illa därifrån... Blä! Det är så jobbigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0