Torsdag

God kväll!
Bloggar lite nu innan jag ska fortsätta med det jag har gjort på nätet (kolla bloggar)
Är på sjukhuset som vanligt på torsdagar. Kom hit vid halv fyra. Då kom hon från lekterapin en stund och pratade lite. Hon är tillbaka från sin semester. Det var jätte kul att träffa henne!
Sen när hon hade gått tog man prover och strax där efter kom Pilla!

Mitt HB  låg bra så jag behövde ingen blod. Eller det låg på 86. Det är typ på gränsen till att få blod, men det slapp jag. Och mitt kalium låg på typ 5,7 (tyckte jag hon sa) Så jag har fått Resonium mot det. Hoppas det går ner ännu mer!
Fick även reda på att fredag den 9:e så ska jag göra en Angio undersökning av mina kärl för att typ kolla lite hur det står till och om man ska göra någon "klister" behandling. Har ni frågor om vad det är eller något så fråga gärna!  Så lovar jag att svara så gott jag kan!

När Pilla var här så tittade vi på TV och pratade. Det känns skönt att jag kan prata om det mesta med Pilla och jag behöver inte vara orolig att hon sprider det vidare.  Känner full tillit till henne och jag hoppas hon känner detsamma!
Jätte trevligt att hon kom!

Sen på kvällen har jag bara duschat och käkat lite kvällsmat. Känns konstigt vad det kan förändras med hur man mår. Tidigare då jag skrev från mobilen (inlägg) så kändes det mesta bara jobbigt. Men nu har jag knappt ont längre och känner knappt något obehag heller.
Och jag känner mig ovanligt glad. Typ som man har dragit värsta "drömvinsten" på lotto! Yeaha!!

Nej men nu ska jag väl fortsätta läsa lite bloggar och sen försöka sova. Har omläggning klockan 08:00 imorgon. Mår jag bra efter och inte är allt för trött så drar jag troligen ut på shopping!

Önskar er en god natt! Kramar!


Kommentarer
Postat av: syster

så klart:) tycker också det är skönt att kunna prata med dig om allt. du betyder mycket för mig<3

2011-09-02 @ 17:46:43
URL: http://zpernillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0