Min fredag..

God kväll!
Tänkte skriva lite om min fredag. Hade tid för omläggning klockan 08:30 idag. Det gjordes även en angio undersökning på mig samtidigt. Eller ja precis innan omläggningen. Så jag var sövd lite längre idag.

Det är skönt att man kan ta och göra flera grejer samtidigt då man är sövd. Då slipper jag känna mindre!

Efter hade jag ganska ont. Men minns inte mycket mer av det. Alltså då jag låg på uppvaket. Var väl så dåsig och borta efter narkosen. + Att man hade himla ont och fick starka smärtstillande där. Men det är nog ganska skönt att inte minnas skulle jag tro.. Minns man allt så blir väl allt mycket jobbigare? Och då kanske man blir rädd till nästa gång. Fast vad vet jag? Jag är i alla fall glad att jag inte minns så mycket.

När jag kom till avdelningen sov jag till runt 18:00. Sen har jag bara legat och tagit det lungt. Tittat lite på Mtv. Var då smärtfri men var väldigt trött..
Fick reda ungefär då att jag inte fick åka hem idag. Ska stanna till imorgon tror man att det blir.. Det har lite med undersökningen att göra. Fick kontrast då, och kontrastmedlet utsöndras genom njurarna och försvinner ur kroppen efter ca 24 timmar. För att underlätta den untsöndringen så bör man dricka ca ett glas i timmen under första dygnet. Jag får vätske dropp som hjälper + att jag dricker då. Det är därför. Så kommer behöva gå påtoa inatt mycket men det får man ta. haha!

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och sen försöka sova en stund.

Har haft mamma och jörgen en sväng här idag på kvällen käkade ute mat och kollade på idol. Trevligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0