Lördag!

God kväll!
Har precis kollat på Fångarna på fortet och käkat en massa gott godis. Tyckte avsnittet var bra ikväll.
Dom där tvillingarna är ju allt för charmiga på något vis. Dom är ju lite.. Speciella.. Typ!



Mums!

Jaja.. Lördag idag.. Hur har min dag varit kanske ni undrar?
Jo till att börja med kan jag säga att natten till idag...
(Pfft) Den var ju totalt värdelös!  Okej, jag hade inte ont men jag hade vätskedropp som gjorde att jag var kissnödig hela tiden. Så drygt och jag var inte på bra humör då kan jag lova. Det var såpass att jag hade en sån stoor lust att koppla bort droppet och låta det droppa lite fint berdvid på golvet.
Men jag gör ju inte det snäll och duktig som jag är! haha!

Nej men det var så att jag hann knappt somna innan jag var tvungen att gå på toa igen. För jag somnar inte på 10 minuter inte. Det kan ta upp till två timmar innan jag somnar ibland tyvärr. Och jag medger att jag har problem med sömnen.
Så jag sov på förmiddagen fram till 11 då läkarn kom in och pratade lite och sa att jag fick åka hem. Då har jag bara packat och gjort mig i ordning för att åka hem.
Hemma har jag inte gjort så mycket. kollat på TV och pysslat lite. Gjort armband. Tycker det är super kul men frågan är hur mycket man kommer använda dem sen?
Aja..





Mina pärlor!

Nu halvligger jag i sängen och ska kolla runt lite på nätet innan jag ska försöka sova. Har ganska ont i huvudet. Det beror troligen på min dåliga sömn.. Men hoppas denna natt blir mycket bättre. Eller den kommer troligen garanterat bli det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0