God natt!

God kväll på er!
Är på sjukhuset som vanligt på torsdag kvällar.. Kom hit mycket tidigare idag. Det berodde b.la på att jag hade tid till tandvården för tandbehandling och jag kom inte ihåg tiden. Har inget telefon nummer heller så visste inte vart jag skulle vända mig.
Sen beror det på att jag vill försöka komma ut i morgon. Jag åker in tidigare för ifall jag behöver blod och så. Då hinner droppen gå klart till imorgon. Tidigare.

Antingen vill jag ut och shoppa på stan eller det där nya shoppingcentret som har öppnat ute på Erikslund i Västerås. Det ska tydligen vara en massa bra butiker på samma ställe.
Men jag kan inte bestämma mig, vart jag ska imorgon. Vill se nya centret men samtidigt vill jag kolla efter ett par grejer som finns i butiker som inte finns där. Nu vart det snurrigt men ni fattar nog vad jag försöker säga!

Jaja.. Jag har inatt på mig att fundera.
Som sagt, kom tidigare idag. Var här redan klockan 12:00. Så tidigt ville jag inte komma men det fanns ingen annan buss. Så jag fick ta den.
När jag kom hit tog man prover och sen kom dom från tandvården vid 15:00. Inget behövdes laga. Det är ju skönt! Men han kollade inte så nog heller tyckte jag, om jag ska vara ärlig.

Det är det som har hänt idag. Fick blod för mitt HB låg bara på 74 tyckte jag sköterskan sa. Så jag har fått två påsar. Sen har jag duschat och kollat på TV.
Tänkte nu kolla runt lite på nätet och sen se IDOL reprisen. För hann inte se hela programmet när dom sjöng.

Önskar er en god natt! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0