Onsdag och god natt!

Hejsan!
Nu är jag hemma. Kom hem strax innan 20:00. Det är skönt att få vara hemma en liten stund trots att jag ska tillbaka imorgon på eftermiddagen.
Att sova i sin egna säng är alltid bäst! Eller hur?

Idag vart min omläggning efter lunch. Vid halv två rättare sagt. Det kändes som om man väntade i en evighet.
Så jag var skit glad när jag åkte upp till OP. Jag kände typ "ÄNTLIGEN!"
En liten konstig grej som jag tänkte på nu är att jag minns typ ingenting från den stunden innan dom sövde mig på OP. Jag fick lite rogivande medel intravenöst och sen hux flux så minns jag ingenting.
Annars brukar jag komma ihåg när dom sätter på EKG lapparna, grejen på fingret som kollar syre
(vad den nu heter) och blodtrycks grejen.
Sen brukar jag även minnas när jag får syrgas masken. Men nu var det ingenting. Mysko!

Så jag funderar lite nu att undrar om jag somnade av medlet eller om det bara gjorde att jag inte mindes något?
Kan kanske fråga om det på fredag, då jag har omläggning igen. Kan ju i alla fall berätta om detta. Att det var lite konstigt! Hehe!
Nog babblat om det. Jag var på uppvaket en snabbis denna gång tycker jag. Sen när jag kom till avdelningen så vilade jag lite men det var inte så att jag kunde somna. Var gansak pigg denna gång. Knepigt!
Sen kom mamma och Jörgen. Dom var snälla och köpte med Max till mig. Tycker egentligen inte om sjukhusmaten. Så jag käkade från Max. Hamburgarna där är ju så goda!



Sen när dom hade åkt så ringde jag sjukresa för att åka hem. Klockan var nog strax innan halv sju på kvällen då jag ringde och jag tänkte att nu får jag säker skjuts mitt i natten typ. För att det är ganska svårt att få liggtransport. Men jag lyckades!
För jag kände att skulle jag få en typ klockan 22:00 - 23:00, då är jag hemma ca en timme efter. Sen ska man sova och sen tillbaka på eftermiddagen dagen efter.
Fast jag hade nog ärligt talat åkt hem ändå om jag hade fått en sådan tid. Det är skitsamma om jag får vara hemma en kortis...

Nu vart det ett rörigt inlägg om allt möjligt.. Men så kan det bli ibland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0