God natt...

God kväll på er!
Ny vecka nu då. Hoppas ni har haft en fin helg!
Min har varit helt okej. Har inte gjort något speciellt men ändå. Dock börjar det kännas äckligt nu i stumpen och så. Man börjar lixom känna av att det är dags att lägga om. Men tyvärr har jag inte omläggning på tisdagen som jag brukar ha. Det är på onsdagen denna vecka.
Det gör mig riktigt ledsen att behöva vänta. Visst, jag klarar ju det men det är så fruktansvärt jobbigt.
Kirurgerna är inte här tisdagen denna vecka. Det är därför. (SKIT)

Men jag får försöka stå ut. Nog pratat om det. Måndag idag då. Kom hit som vanligt vid lunch trots att jag inte ska göra någt imorgon. Känns skönt att vara på plats när det inte riktigt känns bra.
Idag kom Pilla och Benjamin på besök. Även pappa och Annabelle var här. Det är trevligt! Det var dessutom ett tag sen jag såg pappa nu.
Vi pratade bara och jag fick mysa med Benjamin! Hihih!



Fotot taget av Pilla!



Sen tog jag detta fotot. Han är så söt!

Kuratorn kom en sväng också. Pratade med henne om att jag skulle vilja ha möte från HAB om ersättningar och bidrag som jag har rätt till att söka. Det tyckte hon var jätte bra att jag ville!
Enligt henne så är det dem som har hand om det. Jaja..

Sen efter att alla har gått så har jag bara kollat på TV. MTV gar gått på hela eftermiddagen. Finns inte mycket annat bra att se på.
Har även pysslat lite. Gjort armband och ett mobilsmycke av pärlor och tråd..



Har gjort ett till armband nu ganska nyligen men den orkade jag inte ta kort på. Mobilsmycket gjorde jag först av "fiske lina" men sen klippte jag upp det och tog ett gummiband. Det vart så stel med linan. Så det är bättre nu. Det är ganska dålig bild på den men det var ganska gulligt faktiskt! Hehe! Lätt och enkelt smycke.

Jaja.. Nu ska jag kolla runt lite snabbt på nätet och sen klockan 00.00 ska jag se på kanal 4. Pengarna på bordet börjar då. Såg inte det tidigare idag. Tycker det är ganska bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0