Onsdag... (och sammanfattning av min vecka hittills)

Hej på er!
Känns som det var ett tag sen jag skrev något i bloggen. Visserligen skrev jag en kortis i måndags. Det vart inge mer än så. Hade så fruktansvärt ont.
Kunde inte fokusera på något annat då än mig själv och andningen. Låg nästan och hypiventilerade.. Men till slut gav det med sig och jag somnade en stund på natten. Men det var inte sådär jätte bra ändå så jag sov bort hela förmiddagen igår. Kanske var lika bra det?
Blir så lång väntan till omläggningen. På tisdagar har jag det oftast på eftermiddagarna. Vilket jag hade igår.
Sov till ett ungefär om jag inte minns fel. Och strax efter två åkte jag till operation för min omläggning.
Omläggningen gick bra.  Ont har jag nästan alltid efter, men det var inte så mycket mer än vanligt och det var samma med blödningen. Det har inte blödit mer än vanligt och det är ju skönt. Hoppas det fortsätter så!

Det första jag gjorde när jag kom till avdelningen var att käka. Var så fruktansvärt hungrig.  Jag tror klockan var runt halv sju på kvällen och jag hade inte ätit något på hela dagen.
Strax efter det så kom mamma och hjälpte mig. Sen har jag inte gjort mer än så på sjukhuset.
Väntat på taxin som kom klockan tio och åkte sen hem.  Orkade inte blogga igår på kvällen för jag var så trött. Är hemma så himla sent på tisdagarna. Det är inte sådär jätte kul men vad ska man göra?
Kan inte åka hem tidigare heller med tanke på att omläggningarna oftast är sena på tisdagarna. När man kommer tillbaka till avdelningen från omläggningen och uppvaket och är dåsig och trött, så vill man ju inte direkt stressa för att hinna med taxin.  Så därför får det bli såhär.

Nog pratat om det. Onsdag idag. Sov till elva ungefär. Sen har jag bara väntat på två möten/intervjuer som jag nu har haft i eftermiddags. Jag, mamma och en från Olivia träffade två som har sökt jobbet som assistent till mig. Och mötena gick bra. Fastnade lite mer för ena, än den andra.
För den ena svarade på våra frågor och sen var det typ klart, medans den andra svarade och ställde många frågor själv. Det är ett plus!!  Fast som sagt, både verkade bra. Fast ena lite bättre!
Men jag ska inte välja ut någon än. Ska träffa två till på fredag. Spännande spännande!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kolla runt på nätet och sen försöka betala en räkning. Får se om jag lyckas... Hehe!



Mumsar på just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0