Måndag..

God kväll!
Har precis pysslat lite och tänkte nu skriva lite här och sen kolla runt på nätet.  Det pysslet jag håller på med ska bli en dörrskylt. En sån där man kan hänga i handtaget. Tänkte att det ska stå "Kom in" på ena sidan och "Stör ej" på andta. Det blir nog bra.
Kanske kan visa för er sen när jag är klar.
Jaja. Måndag idag då. Ny vecka igen. Nu går det fort. Snart kommer det nya året och "knackar på dörren".
Jag har inte gjort något speciellt idag. Sov till strax efter tio för då kom mamma hem. Fick frukost och packade sen till sjukhuset. Sen fick jag hjälp med en linda av mamma och efter det var det nästan dags att åka.
Chauffören som hämtade mig verkade lite snurrig och seg tycker jag men det gick okej ändå.

När jag kom fram till sjukhuset så vilade jag lite och kollade på TV. Sen tog man prover på mig som vanligt.
Mitt hb låg på 83 och mitt kalium på 5,3. Mitt HB var inte sådär jätte lågt för att vara jag men lite.  Så jag fick en påse blod och mot kaliumet så fick jag en "dos" mot det nu på eftermiddagen.



Jag är inte sådär jätte orolig denna gång över att dom kanske skjuter upp omläggningen p.ga kaliumet. Det har legat på detta nivå förut och dom har lagt om. Så varför skulle dom inte göra det nu?

Annars har jag inte gjort så mycket. Kollat på TV för att få tiden att gå. Trodde jag skulle få besök idag.  Men det blev inte så. Men på torsdag så ska vi göra ett nytt försök!
Nu på kvällen har jag duschat. Det gick väl bra. Däremot känns det som rädslan vill ta över hela kroppen. Rädsla över att det ska blöda. Jag har ett väldigt stort sår (ganska ytligt) i ljumsken som jag är räddast över.  Känner min puls så himla bra där och varenda gång jag känner att det pumpar lite extra så tror jag att det ska börja blöda jätte mycket för att såret är där också.
Men det är länge sen det bara har blödit sådär helt plöstligt. Men ändå kan jag inte låta bli att bli rädd. Det är jobbigt det där!
Men jag är i alla fall glad att jag har duschen avklarad och inte behöver göra den imorgon. Nu ska jag bara ta det lungt fram till omläggningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0