Årets julkalender...

Heter Tjuvarnas jul!

Julkalendern heter Tjuvarnas jul. Den utspelar sig i Stockholm, i det förra seklet, där julen står för dörren. Stadens barn längtar efter julklappar, det stora varuhuset längtar efter pengar och stans tjuvliga längtar efter att stäla!

Madame Bofvén leder en tjuvliga som kallar sig för Klappsnapparna, eftersom julen är deras högsäsong och julklapparna deras byte. Ligan är i full gång med sina förberedelser. Kofötter ska putsas, dyrkar plockas fram och tjuvnästet pyntas med falska sedlar.
Bland tjuvarna finns Bongo, Skuggan, Trollet och så Kurre. Kurre är stadens klantigaste ficktjuv och uppväxt i ligan som har blivit hans familj. Men den 1 december får han ett oväntat besök. Utanför hans kyffe står ett övergivet barn med en lapp i näven. Det är hans okända dotter Charlie. Madame Bofvén ger Kurre i uppdrag att lära Charlie att bli en äkta Klappsnappare.

Men hur ska det bli för Charlie att växa upp bland en massa banditer? Och ska Kurre, som knappt kan ta hand om sig själv, klara av att vara pappa?

Vardagar: 07:15 och 18:45 i Svt1 och SvtB

Helger: 08:45 och 18:45 i SvtB och 18:45 i Svt1

 

Vad tror ni om årets julkalender? Jag tror den kommer vara bra. Men det återstår att se!

 

 


Kommentarer
Postat av: Nathalié - Extrem barnlängtan & snart händer det, IVF 2012 <3

SV Rottis/Amstaff-blandning är den lille puttisen :)

2011-11-19 @ 23:33:52
URL: http://yarp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0