Svar!

Fick två frågor som jag tänkte svara på.



Svar: Det jag tycker är jobbigast med sjukdomen är att behöva ha så ont eller känna någon form av obehag. Jag har oftast ont eller känner obehag minst en gång per dag men i olika grader. Det är väl mest det.
Sen en annan sak som jag inte har tagit upp är att benet är så otroligt svullet. Jag har alltså så mycket svårare att köpa byxor. Jeans går inte alls. Jo, om man vill köpa många storlekar för stora och sy om dem på andra benet (det som är smalare). Men sy är inget jag är duktig på. Så jag får köpa mjukisbyxor och byxor med mycket strech i.



Sen var det någon som frågade om jag kunde visa bild på hur det ser ut på kroppen.

Svar:
Jag kan inte mer än visa bild på att jag har en stump och på lindorna. Anledningen till det är för att jag har så många stora sår under att jag tycker inte ni ska se dem. (jag ser dom aldrig själv heller) Stumpen är alltså tjock med många sår på.

Men jag kan försöka förklara hur benet såg ut då jag hade hela benet. Tänk er ett ben, hela benet är lite större än det andra. Ända upp till skinkan. Och istället för att bara ha några få synliga blodkärl (som dom flesta har) på benet så hade jag jätte många.

Jag försökte hitta en någorlunda bra bild på google som kunde visa på ett ungefär hur det har sett ut för mig då jag hade hela benet men dom bilderna var så mycket annorlunda. Nästan lite vidriga till utseendet och inte alls som jag hade det.

Här är iallafall en bild på min stump med lindor. Bilden är inte nytagen och har funnits med i ett inlägg förut. Det var efter en omläggning och resultatet blev inte så bra. Det är därför det ser ut som det gör.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0