Snart dags att sova!

Hej hej!
Nu ska lilla jag snart sova. Är mycket trött trots att jag sov hur länge som helst idag.
Jag har inte haft en bra dag. Haft mycket ont.  Det har typ spänt, skavit och så. Jätte jobbigt! Men nu är jag så som smärtfri. Toppen tills jag ska sova!
Det kan ju ha varit så att värken har tagit slut på mina krafter kanske?
Aja, hoppas på en bättre dag imorgon. Då ska jag försöka plugga matte. Skulle ha gjort det idag men kände att jag inte kunde koppla av så jag har pysslat lite. Kan visa upp det någongång. Det är julpyssel men ändå.
Hade lite kvar som jag gjorde klart. Kul va det! Jag tycker att det är avslappnande att pyssla. Man glömmer bort allt annat som sina tankar och funderingar.



En klocka jag vill visa upp som jag har gjort för ett tag sen. Vart inte så nöjd men den går att använda.
Skulle ha satt änglarna tillsammans på nedredelen. Det ser så tomt ut på sidorna. Fast då hade det ju i och för sig blivit tomt där uppe. Svårt det där.. Kan kanske måla dit lite moln? Ja, jag får se. Annars får den vara sådär.

Annars har jag inte gjort så mycket annat. Försökt installera MSN för typ hundra elfte gången men det funkar ju inte. Då måste jag installera Service Pack 2 och jag vet inte vad det är och hur man gör. Så himla bra det går för mig...
Jaja jag får väl försöka en annan gång. Orkar inte bråka med det mer. Blir bara så trött på att det inte går som jag vill. Tänk om allting skulle "flyta" på? JÄVLAR vad bra det skulle vara då! Men tyvärr är ju världen inte så enkel.. Huh!!

Nu ska jag avrunda. God natt mina vänner! Sov gott!


Kommentarer
Postat av: Therese

Hej! Jag vet inte riktigt hur jag hittade hit, men jag blev väldigt nyfiken på din sjukdom klippel trenaunay syndrom. Hur yttrar den sig? Om det är okej att jag frågar :) Hur gammal är du? :)



Hoppas du har haft en bra dag!

/ Therese

2011-05-09 @ 22:47:27
URL: http://kamtroll.blogg.se/
Postat av: Johannah Von Eriksson

MSN funkar inte för mig heller! Jag blir så jävla sne, å jag försöker avinstallera hela skiten och sen installera om det men det går inte, grrr!

2011-05-11 @ 21:09:34
URL: http://jjohannah.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0