Min lilla lördag!

Snart är lördagen slut. Lika bra det tycker jag. Har varit en jobbig dag verkligen. Det enda som har varit bra typ är att jag har fått sovit länge. Älskar att sova på förmiddagen! 
Sen sov jag så dåligt inatt. Vaknade runt 4 och behövde gå på toa. När jag behöver det så måste jag ha hjälp och jag känner mig så dum när jag måste väcka mamma som sover så gott. Men vad ska man göra?
Vi var lagom trötta inatt och inte nog med det så funkade inte lampan. Hehe!
När jag vaknade runt lunch så kom mamma med mat. Det var nå curry grej som jag tyckte var stark så åt inte mycket av den. Mamma kallade mig för fjolla! Haha!
Dom få gångerna jag var smärtfri så fokuserade jag på att plugga matte. Men det var så svårt. Håller på med bråk med multiplikation. Ett tal i boken tog mig 40 minuter att lista ut.  (jag skojar inte) Sen när jag hade gjort det talet så gav jag upp.
Sen har jag tittat på Orphan och bara tagit det lungt. Har fått tagit ganska mycket smärtstillande idag och det har inte alls varit kul...
Men det är tur att dem har hjälpt hyffsat bra. Annars skulle jag krivera!

Nu på kvällen har jag sovit och tittat på halva början av melodifestivalen. Sen somnade jag igen. Så har ingen aning om vilka som gick till final. Men ska nu läsa aftonbladet på nätet och titta. Det brukar ju stå där ganska direkt efter.

Hoppas ni har haft en bra lördag eller någorlunda bra!

Önskar er en god natt och hoppas min dag imorgon blir bättre men jag vet inte.. Hoppas kan man ju alltid göra..




Så har jag känt och tyckt idag. Livet är hårt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0