Min lilla fredag (fast det nu är lördag)

Fredagen har paserat. Nu är det äntligen helg! Yes! Fast jag ska försöka plugga ändå. Måste det!
Jaja.. Min fredag började med att slappa fram till lunch typ. För sen vart det omläggning. Egentligen brukar det ske tidigt på fredagarna men dom hade mycket på OP. Så det var bara att vänta.
Vem vet, kanske räddade någons liv genom att vänta? Hhihi!
När det väl vart min tur så vart jag lite nervös. Det fanns två kärlkirurger igår. Jag var rädd att det skulle bli den som jag tycker gör mindre bra resultat. (dom är säkert jätte duktiga på de dem gör men ena brukar inte bli bra)
Men det var inte han.
Så jag sa till narkospersonalen att: säg till "kirurgen" (nämer inge namn) att göra som han gjorde sist för det vart bra!
Och det vart som sist. Toppen! Väl inne på uppvaket så sov jag till och från. Inte så mycket denna gång än som jag brukar. Hade ont och då jag fick smärtstillande kändes det som om det bara höll i några minuter och så höll det på några gånger och sen sa jag till att det kändes som det bara verkade i några minuter. Då tror jag hon gav något annat.
Kom till avdelningen runt halv 5 tror jag. Det gick fort denna gång. Så jag låg och gjorde ingenting. Hade knappt tagit upp något i väskan som jag packat med så packa grejerna hem behövde jag inte.
Mamma kom en snabbis till sjukan och sen brassade hon vidare.

Sen har jag bara tittat på TV i väntan att få åka hem. Kollade på Teen mom på MTV. Reagerade starkt på mamman Farrah som satt i sin säng och pratade i telefon med sin lilla dotter bredvid som är strax under ett års året. Sen går mamman iväg och ungen sitter kvar i sängen ensam. Filmkamerorna följer mamman som fortfarande pratade i telefon. Och så hör man ett duns och ett skrik. Stackars barn ramlar ner för sängen. Gud va arg jag blev trots att jag inte ens känner henne. HUR kan man ha mage att lämna ett sånt litet barn ensamt? Varför sa inte kamerateamet åt henne? Jag fattar inte det...

Och i ett tidigare program som hette 16 and pregnant så fick man följa henne då hon fick barn och dom första månaderna. Då gör hon typ samma sak där. Hon går med barnet på väg ner för trappan och barnet spyr. Då lägger hon ungen vid trappen. Jag menar HERREGUD! Skulle ungen röra sig lite så fanns ju risken stor att den ramlar ner för trappen. Jisses säger jag bara!
Ni som har barn eller ni blivande föräldrar, tänk på sådant!

Hehe nu vart det mycket TV snack. Sorry! Glömde berätta att när jag kom hem så fick jag spagetti med bacon! Mums! och efter det blåbärspaj med vaniljsås! Mums! Tittade på slutet av lets dance. Tråkigt att Alexander och Malin åkte.. Hejade på dem. Men men...

Nu ska jag kika runt lite och sen försöka sova... Natti!



Kolla! Uuuäk! Äcklig och enorm! Blä!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0