Trött.

God kväll!
Jisses! Är så trött.. Eller mer åt seg hållet. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra heller så jag skriver lite snabbt här.
Idag är det onsdag och dagen har gått ganska fort faktiskt. Vaknade dock ganska tidigt av att jag hade ont. Var smått grinig på morgonen och stackars mamma fick stå ut med det. Förlåt mammsen!
(Hon vet i och för sig om att jag inte menar något illa)
Somnade om en stund sen på förmiddagen och sen väckte mamma mig med lunch. Fick Spaghetti Carbonara av mamma. Mums! Ville ha det! Åt två portioner typ. Bra gjort!
På eftermiddagen har jag varit själv en stund. Mamma följde med Jörgen till Bålsta. Tog det bara lungt med att vila, titta runt på nätet och målat. Det är avkopplande att måla tycker jag. Har även haft ont på eftermiddagen igen.

Vad tycker ni kan vara avkopplande? Berätta!

Vet ni? Jag har tjuvstartat med midsommar mat! Mamma fixade ihop lite idag. Det är så gott!
Sillen smakade däremot "urk". Mamma tyckte jag skulle smaka på den och det gjorde jag. Jag säger bara: ALDRIG MER! (Usch) Så jag gav lite sill till hunden. Den hunden äter ju allt. Hihih!
Jag är ju på sjukhuset på fredag för omläggning så får se hur det blir med mat då. Vi brukar inte fira så mycket mer än att äta så kallad midsommar mat.

Haha nu fick jag en bild i huvudet. Vad det skulle se roligt ut att se någon åka permo runt en midsommar stång medans alla andra "hoppar och skuttar" 

Jaja, annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Tittat på TV. Kollade på Sommarlovs "morgon" som gick på barnkanalen ikväll. Dom hade indisk tema i programmet och dansade Bollywood. Så himla coolt verkligen! Man blir så glad av det. Och så är det så fina färger!!


Kommentarer
Postat av: Malin

Hejsan!



Skulle du vilja göra mig en tjänst? Att rösta på min klänning här - http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=xZtX10y8kn9h0b5YfTUD8NYCQF42amHLB1h1yTxY7v57MwSpFmsA skulle verkligen vara jättesnällt! kram

2011-06-22 @ 22:40:32
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0