Trött!

God kväll!
Har ni haft en trevlig dag? Min har varit helt okej. Syrran fyllde som sagt 15 år idag. Hon börjar bli stor nu. Men hon kommer alltid att vara min lilla hjärtrumpa 
Jag vaknade skit tidigt idag för jag hade så ont i mitt knä. Mitt friska knä t.om.. Det började göra ont igår efter omläggningen. Sen har det gjort ont till och från. Vet inte vad det är och varför det gör ont. Men men. Jag har ju kontraktur på knät. Kan kanske vara därför? Men förstår inte varför det gör ont nu. Jag menar kontraktur har jag haft bra länge.
Jaja. Sen kom Sanna hem efter att ha sovit borta. Jag var skit trött och la knappt märke till att hon kom. Höhö! 
Sen gratta jag och vi käkade lite tårta. Har inte köpt present än men ska göra det. Det var okej för henne att få i efterskott.
Tårtan var förresten god! Typ hallon, choklad, chokladpudding och så. Den var inte så där sliskig som tårtor kan bli ibland. 
Vi fick besök av mormor, morbror, Sannas kille och hans familj idag. Så de var trevligt för Sanna tror jag! Sen blir det kanske att fira henne någon annan dag om jag förstod det rätt?
Så har min dag sett ut. Har bara tagit det lungt. Det har varit så varmt idag. Uuj!! Blir så trött då + att man sov dåligt för jäkla knät.. Har rätt ont nu igen där. Drygt, men vad ska man göra? Bara att gilla läget typ.
Ska nog fråga efter något att äta och sen kanske försöka sova. Om knät "tillåter" det?
Födelsedagsbarnet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0