Min dag!

God kväll på er!
Måndagen börjar lida mot sitt slut. Hoppas ni alla har haft en riktig trevlig helg och att veckan blir bra!
Min måndag har varit jätte bra. Har dock varit väldigt trött idag.
Somnade så sent. Sen har jag vaknat till och från hela morgonen fram till kl 11.30. (om man räknar bort att jag var vaken tjugo över sex till sju ungefär)
Mamma och Sanna skulle in till jobb och skola så det var därför.

När klockan väl ringde så ville jag verkligen somna om. Men taxin kommer 12.20 så behövde lite tid att fixa iordning mig innan jag far till sjukhuset.
När jag kom fram så togs det prover. Mitt HB var lågt och kalium lite högt.
Vid klockan 14.00 kom sjukgymnasten. Vi hade bestämt att ta en tur till cafeterian. Jag hade jätte ont och inte så stor lust att ta mig upp. Men sen så sa jag: "Kör du fram permon? Jag vill testa ändå!"
Vad alla blev glada att jag kom upp! Hihih!



Tog bort lite från sidorna. Mina armar är så fruktansvärt smala och jag tycker inte om det. Men ni ser min enorma glass med Tutti-frutti strössel! Gott!!



Hihih!

Efter våran glass stund så tog vi oss tillbaka till avdelningen för lymfterapeuten skulle komma vid tre. Den massagen har jag längtat efter! Ååh så skönt det var att få massage efter att man hade setat uppe. Höll till och med på att somna.
Hon höll på i ca 40-50 minuter.

Sen fick jag reda på att jag skulle ha blod. HB:t låg på 78. Denna gång skulle jag få 3 påsar blod.
(Väntar på den sista)
Vet inte varför det vart tre påsar, brukar vara två. Men det kanske är lika bra att "ladda" på? Kanske.



Annars har jag inte gjort så mycket annat idag.. Somnade till när jag skulle titta på Teen mom. Vart sur på mig själv för ville verkligen inte missa det programmet. Tycker det är bra. Men ja, missa det mesta gjorde jag. Så vet inte riktigt vad som hände. Jaja..
Hoppas jag kan sova sen bara. Nu när jag har sovit menar jag. Men har i och för sig inte sovit så länge.

På smärtfronten så har jag haft lite ont idag men dom gångerna har inte varat så länge och det är ju skönt! Sen har det varit ganska skönt ute. Toppen!
Nu ska jag ringa efter något att äta och dricka innan jag ska fasta. Är ganska mätt efter min kebabrulle jag käkade tidigare idag. Men det är lika bra att äta för annars blir jag väl hungrig när jag inte får äta? Hehe!



Kommentarer
Postat av: Pilla

va kul vännen att du orkade komma upp:) va fin du är på korten.

2011-06-14 @ 18:00:32
URL: http://zpernillaz.blogg.se/
Postat av: muffins

Hej, åå vad roligt det är att se dig uppe och få höra om dina bra dagar, värmer mig att du mår bra ^^ blev lite avis på din jäättestora glass, hade suttit fint i min mage ;) hoppas det fortsätter så här att du kan komma upp mer, skönt å få röra på sig lite å se andra saker :)

kram

2011-06-14 @ 19:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0