God natt!

JA äntligen kom jag in på bloggen!!
Är så fruktansvärt irriterad just nu. Skriver bara ett kort inlägg nu. Det är så att mitt internet modem började krångla när åskan va i Hallsta på besök..
Jag drog ut laddaren till datorn och fortsatte kolla runt på nätet.. Det var inte så smart. Efter det så har inte det modemet fungerat och jag köpte en ny idag. Men denna fungerar ta mig fan skit dåligt + så har dom gjort om modemet i utseendet på både den och hur det ser ut på datorn.
Förstår inte varför det nya modemet ska krångla så mycket när det fungerar så bra på familjens dator? Och deras modem funkar på min. Hur det kommer sig fattar jag inte alls!
Problemet är att komma in på en sida tar så fruktansvärd lång och när den nästan har laddat upp sidan kan det komma upp att den inte finns, inte får nå respond (engelska) eller så blir sidan helt vit. Det gör mig VANSINNIG!



jaja,, nog pratat om det. Ska nu försöka sova (orkar inte med internet just nu). Det har varit en bra dag idag. Värmen har varit någorlunda bra faktiskt. Det är ju fortfarande varmt men man har stått ut nu och det är skönt! Sen har jag inte haft så ont idag heller. Skönt det med!

Nu ska jag nog släcka! Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0