Min lördag!

God kväll på er!
Är verkligen jätte mätt. Har precis fått i mig en hel kebabrulle.
Brukar annars bara äta en halv men nu lyckades jag! Tittade även på filmen Svinalängorna. Vilken film alltså! Tyckte den var bra.

Jaja. Lördag idag. Vaknade vid 10.00 på sjukhuset. Försökte ringa sjukresa för att beställa en skjuts hem men det krånglade bara för mig. Det var precis som om inget ville svara på samtrafik så jag gav upp och frågade om mamma kunde boka. Det gick bättre för henne. Dock som jag skrev i förra inlägget så fanns det tidigast en bil på eftermiddagen så det fick duga.
Så jag packade och försökte fördriva tiden genom att kolla på TV.
Sen när jag kom hem så har jag bara tagit det lungt och tittat på Sommarkrysset b.la... Har ganska ont idag. Det är en väldigt konstig smärta. Det bränner och hugger i ett sår + lite skavade känsla på det. Skulle kunna gämföra det med: att man har en tändare och bränner en punkt på huden.
Sen känner ni säkert igen hur det känns om man har ett blödande sår och kanske trycker en kompress på och sen torkar blodet och kompressen fastnar när man ska ta bort den. Så känns det i vissa rörelser. Och mina sår är inte små.. Hoppas det går att sova ändå trots smärtan. Är ganska så trött faktiskt..



Kvällens kryssplan (Sommarkrysset) Känner mig så smart när jag listar ut orden fast dom egentligen är ganska
lätta. Hihi!

Nu ska jag fortsätta titta runt på nätet.

Kommentarer
Postat av: J

Trots allt du går igenom måste jag beundra dig för att du ändå är såpass positiv. Ta hand om dig och lycka till :D<3

2011-08-01 @ 23:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0