Måndag!

God kväll!
Ny vecka och nya tag. Har haft en väldigt jobbig måndag. Varit mycket ledsen över stumpen men det är bättre nu även fast det inte är helt bra.
Det har vätskat och gjort ont. När det vätskar så blir jag å himla rädd. Kopplar bara ihop det till blod jämt trots att jag egentligen vet att det inte behöver blöda hela tiden.
Åkte till sjukhuset som vaanligt klockan 12:20. Var här runt 13:00. Tog prover ganska direkt och blodvärdet låg bra igen.Nu låg det på 86. Så jag slapp blod idag igen! Så bra!
Det brukar nämligen vara så att får jag inte blod ena gången så blir det oftast garanterat nästa gång man kommer, så därför var jag rätt säker på att jag skulle få blod idag. Okej nu är inte 86 så särskilt högt men min gräns är på 85. Då får jag blod.

Måndag idag som sagt. Har haft Pilla på besök idag. Jätte trevligt att hon kom! Vi pratade om allt möjligt och jag fick känna på hennes mage när bebisen sparkade. Värsta coolt!
Det liksom bara - POFF! Hehe!
Kanalerna har fortfarande inte kommit tillbaka till avdelningen sen åskan. Det är ganska jobbigt för man är ganska beroende av TVn här. Har liksom inte mycket annat att göra. Nu kom ju Pilla men vad skulle man annars ha gjort?
Har försökt läsa lite och måla lite. Funkar det också en stund men tråkigt i längden. Sen blir det så himla tyst i rummet.
Hoppas verkligen kanalerna kommer tillbaka snart! Började fundera på att tänk om dom har tagit bort alla kanaler? Dom tog ju bort kanal 3. Men det är i så fall konstigt att dom har tagit på från avdelningens TVn och inte andra. Hehe!

Jaja.. Nu ska jag väl titta runt lite på nätet och käka. Sen ska jag väl försöka sova. Har ingen tid till omläggningen imorgon vad jag vet, men hoppas det blir tidigt så man sen kan åka hem tidigare. Vägrar sitta här till klockan 22:00 som är min vanliga tid hem!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0