Söndag!

Nu har snart hela veckan gått och jag har knappt skrivit någonting. Mycket beror på att jag har varit på sjukhuset sen måndag till fredag. Det blev inte som jag ville den veckan alls..

Som vanligt på måndagar åker jag in lite tidigare nu än vad jag gjorde förut och det är för att få lymfmassage.



Efter det så är det provtagning ifall jag behöver blod och minns jag rätt så behövde jag det. (fick blod lite då och då den veckan)

Tisdag: Då var det dags för omläggning och även koll av mina kärl. Omläggningen gjordes på angio som ligger vid röntgen istället för på operation. Resultatet av omläggningen blev katastrofalt dåligt och det fick jag dras med tills på fredag. Visste att samma människa skulle lägga om då så jag var smått nervös dom dagarna.
EFter va det ju meningen att jag skulle hem men jag mådde inte bra alls och hade ont så jag bestämde mig för att åka hem på onsdagen.

Onsdag: Gjorde istort sett ingenting på sjukhuset. Kollade på TV och värken var bättre. När taxin skulle komma och jag hade förflyttat mig till båren så såg jag två blodfläckar på kuddarna som jag har som stöd under stumpen. Då var det bara att hoppa tillbaka till sjukhussängen och säga "hej då" till taxi gubben.
Väntade på besked om jag fick åka hem eller inte. Jag ville så gärna hem. Fattar nu varför jag ville hem när det blödde i stumpen för annars brukar jag vilja vara kvar just för blödningen. Haha! Jaja..
Hem fick jag åka fick jag reda på sen eftersom inget hade kommit igenom på mer än en timme. Så vi ringde efter en liggtransport. Fick en tid 00.30.
Och jag tänkte jo tjena, åka hem då? Då kan jag lika gärna vara kvar eftersom jag ändå ska tillbaka på torsdagen eftermiddagen.
Hade velat åka hem speciellt också för att Emma Jangestig skulle komma till Hallsta och föreläsa. Mamma gick på det och tog med sig min bok som Emma skrev några rader i. Så jätte snällt!
Emmas bok heter: Varför gråter inte Emma? (har skrivit en recension tidigare om den)



Det hon skrev i min bok. För er som inte ser så står det: Tack Sara för att du vill dela max och saga med mig genom att läsa boken (och hennes namnteckning)
Emma verkar vara en underbar och stark människa! Beundrar henne!

Och torsdagen var som vanligt, dusch, fick blod och så. Minns att HB var ganska lågt då men exakt vad det låg kan jag inte säga för de minns jag inte.

Sen kom fredagen som jag var så nervös över. Men omläggningen blev mycket bättre nu senaste gången och inget har kommit igenom stumpen vad jag vet och det är skönt!
Jag var faktiskt skit nervös innan jag skulle sövas och bad dem om och om igen att säga till kärlkirurgen att inte gör så och gör si och bla bla bla typ. Ville t.om hålla en narkospersonal i handen för jag var så nervös över resultatet.

Jag hade ont efter. Skit ont och var rädd att jag inte skulle orka med att åka hem men det gjorde jag. Hade varit på sjukhuset så länge och ville bara hem! Hemma tog jag det lungt. Tittade på lets dance och tråkigt att Anders Bagge åkte ut. Han är ju så Charmig!



Igår så kom Johanna förbi en liten sväng. Vi pratade lite och gjorde inte så mycket mer än så. Hon smsade med lite folk och jag gjorde detsamma med andra (du vet vem du är, som jag smsade med) 
Vi fikade lite också. Vart choklaadpudding och baguette senare med vitlöksgrejs i. Mumma!

Sanna var på bio med Pilla och Pilla hade lite grejer till mig! Som vanligt! Hon är jo så goo min syster! Eller alla är ju det av mina systrar!



Godis med en studsboll på toppen och en hello kitty figur! Dem finns att få i Happy Meal på McDonald´s så nu JÄVLAR ska jag äta! Höhöhö! Nej då men jag gillade figuren. Har plander att sätta upp lite olika Hello kitty figurer på någon snygg hylla sen någongång. Har en massa små som jag fick förut av Pilla och även några själv.

Måste bara visa den snygga väskan jag fick av henne förut när vi ändå talar om Pilla och Hello Kitty!



Snygg va? I love it! Det ska stå Hello Kitty bredvid huvudet men det syns inte i bild..

Nu ska jag försöka sova. Hade gott och god natt! kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0