ett tag sen nu

Nu var det ett tag sen jag skrev ett mer text inlägg. Det har varit lite bilder mer nu men jaja. Jag har inte så mycket att skriva. Mina dagar ser ju ganska likadana ut.
Har mina omläggningar tisdagar och fredagar. Fredagens omläggning blev bra och det är super skönt. Eftersom man ska ha den omläggningen en dag längre än tisdag till fredag. Om ni förstår?
Var väldigt trött efteråt minns jag men brukar piggna till ganska bra då mamma kommer. Hon kommer alltid efter omläggningarna och hjälper mig med en grej som jag anser att dom inte kan på avdelningen. Och jag är så glad att mamma vill det och orkar. Tack mamma! Tror inte hon anar hur mycket hon betyder för mig! :) <3
Åkte hem som vanligt runt åtta på kvällen. Jag är bara ute mellan dörren och taxin men man märker ju vad kallt det är ute! USCH! Är skit glad att jag slipper vara  ute. Dom där sekundrarna räcker gott och väl för mig! Haha! ;)
Jahaja... Vad har jag gjort idag? Jag hade tänkt plugga matte för ligger så mycket efter att jag får ångest. Så jag måste kämpa på egentligen. Ska försöka göra det imorgon.
Mådde inte bra idag. Jag har haft ont i stumpen till och från. Sen när jag inte har haft ont i stumpen så har jag haft världens huvudvärk, frysit o.sv.
Trodde det var feber på G men som tur var hade jag inte det!
Sov en stund och sen gick det över. Tror huvudvärken och det berodde på att jag sov så dåligt natten till idag.
Somnade sent. Sen hade mamma på larm mitt i natten?! Haha va jag var irriterad då! :D
Skrek åt henne att stänga av det men istället för att stänga av så tröck hon på "snooze" (eller vad det heter)
Så hennes larm hörde jag 6-7 ggr sammanlagt. Kom var tionde minut. Haha! mamsen då! <3
Nu på kvällen har jag tittat på melodifestivalen och även gaygalan. Ni får tycka att det är en fjortislåt men jag tyckte Eric Saades låt var bäst och även hans nummer var bäst! Så det är jag glad för!



Läsarna på aftonbladet verkar tycka som det skedde på melodifestivalen. Eller hur? :)

Hahah har ni föresten sett vad "smarta" jag skrev på min Facebook?



Jag visste faktiskt inte. Det ÄR sant! Jag är faktiskt inte så smart som jag ser ut ;) Höhö nej då... Men jag visste somsagt inte. Haha!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja dem eller Clara hört av sig vilket känns jätte skönt! Tack för all uppmärksamhet! <3

2011-02-20 @ 08:33:19
URL: http://kastanjebruna.blogg.se/
Postat av: olof

hoppas allt är bra med dig

2011-02-20 @ 15:06:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0