Torsdag!

God kväll med er!
Hur har ni det? Jag hoppas ni har det bra och är friska! 
Torsdag idag då. Är på sjukhuset just nu. Som vanligt vid den här tiden på torsdagar. Kom hit strax innan fyra tiden. Chauffören som körde mig hit tyckte jag inte om sådär jätte mycket. Visst han var trevlig och så, men han slog i med båren lite här och där och var rätt oförsiktig. Tycker inte om det. Får så lätt ont om man slår i Men jag kom fram.
När jag kom hit till avdelningen så tog man prover ganska direkt. Mitt HB låg på 81 så jag fick en påse blod.. Har fått det nu varenda gång på sista tiden. Värdet är aldrig helt bra. Vet inte riktigt vad det beror på heller?
Tycker det är så segt att få blod. Speciellt så här på fredagar. Oftast vill jag ut efter omläggningen. Men nu måste man vara här om inte något "under" sker.
Hade nämligen velat dragit iväg imorgon ut till Erikslund Shoppingcenter. Jag har aldrig varit där förut. I och för sig står ju stället kvar, men ändå... Så nu kommer jag få vara här hela långa dagen imorgon. Nåja!
Tur man har datorn. Dessutom har lekterapeuten kommit hit med lite pyssel. Har inte kollat igenom hela påsen än men det finns säkert något roligt att göra där.

Jaja.. Förutom att ha fått blod så har jag typ duschat och efter det bara tagit det lungt. Har kollat på JulLotta på Liseberg. Tycker det är ganska mysigt med allsång! Speciellt jul sånger som det är nu.

Nu ska jag avrunda. Ska nog kolla på Julkalendern på svtplay. Kollade inte så mycket nu på kvällen. Låg och typ blundade i väntan på duschen. Var så trött.. Sen har jag dessutom inte sett gårdagens avsnitt. Har fortfarande inte TV hemma på mitt rum. Det är skit segt utan TV.. Senhör man när dom andra kollar på TV och jag är i mitt rum.. Då tänker man "Åh jag vill också se"



Avslutar med en bild på sjukhuset i Västerås. Det är både gamla och nya sjukhuset på bild!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0