Onsdag!

God kväll!
Assistenten har nyligen gått hem och jag tänkte nu skriva lite här i bloggen och kolla runt på nätet lite innan jag ska försöka sova.  Är ganska trött.
Onsdag idag då. Har haft en väldigt bra dag idag. Lite nytt har hänt här hemma. Dom här dagarna jag är hemma hela dagen. Det vill säga onsdag, lördag och söndagar så kommer jag för det mesta ha en assistent hemma. Jag har inte riktigt lärt mig schemat än vilken som jobbar då och så. Men det lär man sig lite vart efter.
Men i alla fall. Att ha någon ny hemma är en väldigt stor.. Vad säger man? - Omställning?
Inte bara för mig utan för hela familjen. Vi är ju så vana att mamma hjälper mig och helt plötsligt kommer hon inte göra det lika mycket mer. Men jag vill säga att det känns jätte bra.  Och jag hoppas det känns lika bra för dom andra som är inblandade (familj och assistenten)

Jaja. Tillbaka till idag. Vaknade strax innan 11:00 för assistenten kommer då.  Har för det mesta bara pratat med henne och lärt känna henne ännu mer. Sen har hon även börjat få göra mer här hemma. Vi sa att vi kör en liten mjukstart första veckan.  Så hon hinner lära sig hur det funkar här hemma och hur vi gör.
Klockan 13:15 kom två från assistentbolaget och vi hade ett litet möte. Pratade lite om hur det hade gått och sen fick jag lite mer papper därifrån som information och så.
Tycker personalen där är så himla "sköna" och roliga. Trivs verkligen med dem och jag är så glad att jag valde Olivia assistentbolaget.
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag.. Bara tagit det lungt och kollat på film. Vi tittade på 50 First dates.



Den var faktiskt ganska bra. Jag förstod inte riktigt allt dock men det förklarade assistenten så bra.
Sen på kvällen blev det mest TV tittande.
Bonde söker fru b.la. Ville se hur det hade gått för alla bönder.
Ena bonden hade ju t.om förlovat sig och även gifta sig. Det tycker jag kanske är lite tidigt.  Men det är ju dom som bestämmer och dom var faktiskt väldigt söta ihop! Tycker inte ni det?

Nu är klockan strax efter 23.00 och jag ska fortsätta kolla runt lite samtidigt som jag spelar Runescape en stund. Och hoppas på att smärtan vill försvinna. Har ont och har haft det nästan hela kvällen. Det går ann när man är vaken men jag känner att jag aldrig skulle kunna somna med denna smärta. Jobbigt!  Önskar er en god natt!

Bjuder på en bild från idag. Nu har snön kommit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0