Onsdag!!

God kväll på er!
ÄNTLIGEN kom jag in på bloggen! Hoppas ni har haft en fin onsdag? Min har varit helt okej.
Först och främst så vill jag säga att jag inte orkade blogga igår för jag var så trött. Dessutom har vi flyttat (familjen)
Vi har flyttat tillbaka ut på landet. Det känns okej. Jag är jätte glad att få se katterna igen.



Men mindre glad över att jag inte har någon TV än så länge i mitt rum och att det blir krångligare för en kompis att komma ut till mig. Hon bor i Hallstahammar, och att komma ut till mig kostar en enkel resa 105 kr. Alltså tur och retur 210 kr. Det är svin dyrt!
Förstår inte varför det måste kosta en förmögenhet när man är funktionshindrad... Helt sjukt!

Det var dels därför jag inte bloggade igår heller. Ville checka läget här ute! Och som sagt.. Det känns bra att flytta hit. Mitt rum är jätte fint dessutom.



Så här ser mina väggar ut, förutom en som är vit. Fin va?
Jaja.. Onsdag idag. Assistenten kom hit vid 11:00 tiden som vanligt så här på onsdagar. Jag fick lite frukost då. Var super trött. Sov väldigt konstigt natten till idag. Vaknade flera gånger och dom gånger jag vaknade så hade jag super svårt att somna om.
Lika dant på morgonen. Tror jag sov ca en timme på morgonen. Jag fick verkligen ingen ro alls. Jag vey inte vad det berodde på?

Efter jag hade käkat så målade vi lite. Hon höll på med mandala målning och jag målade i målar böcker. Jag tycker det är ganska avkopplande att måla. Vet inte riktigt varför. Kanske har något att göra med att jag inte tänker på något annat än hur bilden ska bli i stort sett?
Sen på efter middan kom "två personer" från assistantbolaget och gav oss en varsin julklapp. Jag fick en syper mysig filt (kan visa bild en annan dag) och mamma och assistenten fick varsin biobiljett. Tycker verkligen assistant bolaget är hel mysigt! Så gulliga personer allstå! Och en rolig grej är att jag har kollat på filtarna tidigare själv i katalog. Och nu fick jag en! Tack ni på Olivia!



Sen på senare eftermiddag/kvällen så har vi kollat på film, assistenten och jag. Vi kollade först på Madagaskar 2 och sen på Jag saknar dig.
Det är typ så min dag har sett ut idag. Den har varit bra! Har knappt haft för ont heller. Lite då vi skulle linda hade jag dock. Lindorna hade glidit på stumpen lite så det hade hunnit svullna upp. Det gör ju tyvärr det så otroligt snabbt.. Därför fick jag troligen ont..

Nu ska jag kolla facebook lite snabbt och sen ta mina kvällsmediciner och sen försöka sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0