Min torsdag!

God kväll!
Torsdagen börjar sakta gå mot sitt slut. Just nu spelar jag Runescape men tänkte skriva några rader här.
Hoppas ni har haft en fin torsdag. Min har varit helt okej.
Jag vaknande runt 11:30. Då kom assistenten. Eller jag var i och för sig vaken när hon kom men jag drog mig och orkade inte göra något. Hehe!
Var så himla trött.. Men sen var det dags att vakna till. Jag har inte all tid i världen på mig, på torsdagar. Måste packa och fixa iordning för att åka till sjukhuset. Eftersom taxin kommer runt 15:00 tiden så måste jag ju vara klar tills dess. Gärna lite innan också.

När jag kom till sjukan så tog man prover direkt på mig. Och strax efter kom pappa och Annabelle. Han hade med sig julklapp från farmor. Fick vantar och raggsockor (som hon själv stickar) sen så fick jag, pengar och godis. Kan visa raggsockorna och vantarna sen. Måste bara "göra" upp med Sanna vilka hon vill ha.  Hehe!
Hennes och min julklapp låg ihop. Vantar tycker jag faktiskt om att få. Farmor är så duktig på att sticka så det blir typ nya färger och mönster varje år. Sen stickar hon till alla barn och barnbarn.
Det blir typ... Runt 20 stycker par. Sen om hon ger både raggsockor och vantar till alla vet jag inte. Men herre jisses om hon gör det?!  Fi fan vad många det blir och vad MYCKET garn det går åt! Hoho!
Sen fick jag mig ett gott skratt när jag öppnade kuvertet med pengarna i. Det låg en massa 20-lappar. Typ 9 stycken. Haha! Man kan ju undra om hon samlar på dem?
Jag är i alla fall jätte glad för det jag fick. Söta farmor! Hihi!

Nog pratat om hennes julklappar. Sen på kvällen har jag duchat och sen bara kollat på TV. Ska nu fortsätta kolla runt på nätet och spela Runescape. Det är ganska roligt spel när man har något att göra.

Tjohej!



Något trött när bilden tog, men det bjuder jag på..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0