Min fredag.. (LÅNGT inlägg)

Jösses vilken fredag man har haft...
Började med omläggning som vanligt på fredagen. Minns inte riktigt när jag kom iväg men det var strax innan lunch.
Omläggningen gick bra och på uppvaket försökte jag komma tillbaka till avdelningen så fort som möjligt.
Det var för att jag ville dra på stan och shoppa.
När jag kom tillbaka till avdelningen så berättade jag direkt om mina planer. Jag gjorde iordning mig och sköterskan körde fram permon till mig. Då fick vi syn på att den har stått på. Någon har alltså glömt att stänga av den.. Suck!
Batterit var ju totalt dött i stort sett.
Jag vart ju så klart ganska ledsen. Min plan kändes totalförstörd. Denna stund på stan hade jag verkligen sett fram emot. Jag hade t.om bestämt vad jag skulle kolla efter för mina julklappspengar.

Men på avdelningen började jag, undersköterskan och sköterskan fundera på om vi kunde komma på någon lösning.
Dom satte permon direkt på laddning. Sen bestämde vi oss för att jag skulle ta mig ner på stan ändå.
Permon fick ladda så möjligt. D.vs ca 10-15 minuter innan taxin skulle komma. Visst - den blev inte helt laddad men det skulle i alla fall räcka den lilla stund jag var på stan. Det vart ungefär två timmar.

När jag kom ner så gick jag in på New Yorker och kollade lite. Fick med mig öronmuffar, två linnen som var på REA och en T-shirt, sen gick jag till Intersport och kollade efter Addidas "jacka" som jag har velat ha. Hade tur. Den fanns kvar (dock inte i den färg jag ville ha men ändå) och den var på REA. Kostade 700 kronor från början och kostade nu 350 kronor. Toppen!
Efter det gick fortsatte jag till Akademibokhandeln och Gina Tricot. Köpte boken Twilightsagan - Den illustrerade guiden. Det är en bok jag har velat ha. Även den fanns på REAN!
På Gina Tricot hittade jag även där lite kläder. Brukar inte tycka om deras kläder men nu hade dom fått in en massa snygga plagg! Super bra!
Jag slutade stan med att shoppa lite på H&M och efter det gick jag till McDonald´s för att köpa med mat. Det var typ 10 minuter kvar innan taxin skulle komma så jag kände att det fick jag ta med mig. Vill inte kasta i mig maten.

Taxin kom 19:00 och sen skulle vi hämta ett par andra människor. Det konstiga tyckte jag var att när dom hade hämtat dom andra som också satt i rullstol så skulle han lämna mig först. Det innebär att chauffören måste ta ut dom andra först för att jag ska kunna komma ut, eftersom jag sitter längst in. Sen måste han ta in dem igen och spänna fast dem igen. Förstår inte varför samtrafik ska krångla? Kunde dom inte ha satt så dom andra hämtades innan mig?
Chauffören var rätt sur. Hehe! Men jag sa att han kunde få lämna dem först, så han slapp krångla ut och in med rullstolarna och alla spännen man måste ha till sen. Det var han väldigt glad över!
Jag tyckte faktiskt det var trevligt att åka med den chauffören. Han pratade och skojade hela tiden med mig. Jätte trevigt verkligen!  Sen fick jag ju se något väldigt häftigt.
Det var en massa rådjur vid vägen. Dom närmsta stod ungefär fyra meter från taxi bussen och dom var säkert runt 20 - 25 styckna. Det var skit många! Chauffören tyckte med det var häftigt! Hihi! Synd att jag har så dålig mobil kamera. Eller den är bra, men inte i mörker.  Annars hade jag tagit kort!

Det var min fredag. Den blev bra till slut! Detta vart mitt köp:



T-shirt på New Yorker



Linnen också därifrån. Kostade bara 35 kronor styck!



Addidas "jackan" på Intersport



Från Gina Tricot



Från Gina Tricot



Lite smågrejer.
Strumpor från Gina Tricot, Öronmuffar från New Yorker, Mössa, örhängen och läppbalsam från H&M.
Boken från Akademibokhandeln.

Jag är jätte nöjd över mina köp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0