Måndag!

Hej på er!
Julen börjar gå mot sitt slut.  Jag hoppas ni har haft en bra jul och har mått bra. Min har varit helt okej.
Idag är det måndag och det innebär en ny vecka igen då. Även om det är en röd dag idag så har jag åkt till sjukhuset som vanligt. Det hade varit annat om det hade varit en röd dag (samma dag som omläggningen) då brukar dom skjuta upp. Men imorgon är det ju en vanlig dag.
Jaja.. Jag kom hit vid halv två tiden. Då kom sköterskan och tog plodprover ganska direkt. Sen på eftermiddagen har jag bara kollat på TV. Det visas ju så himla mycket bra filmer så här runt jul och nyår. Det gillas verkligen!
Jag kollade på Skönheten och Odjuret idag.



Tycker dom borde sända mer filmer året runt. Tycker inte ni det?
Sen framåt kvällen kopplade sköterskan på blod till mig. Mitt HB låg på 84. Det är typ på gränsen för att få blod eller inte. Min gräns ligger på 85. Idag fick jag en påse blod och nu droppar desferalet på. Kaliumet låg på 5,0. Hyffsat där med. Slipper ta medicinen mot kailumet idag. Bra bra! För det är inte sådär super gott. Smakar grus och sand typ.. Min droppställning som desferalet droppar i verkar krångla lite just nu.  Den piper och "meddelar" att det är stopp någonstans (i slangen) ganska ofta men det är inte det. Hoppas den inte ska hålla på och pipa så inatt så sköterskan måste springa in och ut som hon har gjort nu.
Lite sömn vill man ju ha!

Nåja.. Nu på kvällen har jag duschat och sen fram tills nu pysslatt. Har gjort lite sen julpyssel. Hehe! Tycker det är kul att hålla på. Kan visa er sen och skriva hur jag gjorde. Det jag har gjort nu är perfekt pyssel för mindre barn!

Nu ska jag kika runt lite på nätet och ringa efter något att käka innan jag ska fasta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0