Trött.. ont.. gosh!

God kväll!
Hoppas ni alla mår bra! Själv så känner jag mig sådär. Är verkligen jätte trött utan att jag vet varför. Jag sova jätte bra inatt fram till klockan 06:00. Vaknade inte en enda gång från då jag somnade.
Kanske låter konstigt för er men jag vaknar i stort sett alltid minst 2-3 gånger per natt. Vet inte hur länge sen det var som jag sov en hel natt utan att vakna någongång. Så ja! Det var verkligen skönt. Sen när mamma åkte så somnade jag som sagt om tills hon kom hem igen.
Nog pratat om sömn. Vad har jag gjort sen jag skrev sist idag? Inte mycket. Är som sagt trött och har inte orkat göra något speciellt. Spelat lite datorspel och sen bara tittat på TV.
Mormor var här på besök idag. Det var ju trevligt! Jag fick två klädesplagg. En tunika och en T-shirt. Tunikan var dock väldigt stor så den orkar jag inte via upp men jag kan visa T-shirten:



Så är trycket! Tyckte den var söt faktiskt!

Tillbaka till mig och min dag.. Som sagt. Tittat på TV och bara tagit det lungt. Tittade på Sommarkrysset och försökte lösa kryssen. Orkade med den första och andra. Sen orkar jag inte mer.
Har hör väldigt dåligt just nu för jag har fått en vaxpropp i hörat! Suck! Den verkar vara typ ENORM! Gör verkligen jätte ont i hela örat och min hörsel.. Ja blä! (På det örat)
Jag har försökt behandla med Revaxör men det funkar inget vidare på mig. Och så har jag försökt hålla för näsan och blåst ut men det funkar inte heller. Så just nu googlar jag lite och kollar om det finns något annat sätt att få ut den på. Eller vad man nu ska göra. Hittade en liten lista:



Det jag har ringat in har jag problem med. Det gör verkligen jätte ont i örat. Det liksom pulsar
(känns som hjärtat sitter där) , känns som man har lock för örat, det ömmar och gör ont när jag öppnar och stänger munnen. Det gör ont i hela öron "vägen".. Jätte jobbigt!
På måndag får jag försöka prata med dem på avdelningen om dem kan kontakta öronläkare så dom kan titta. Frågade i fredags om dom hade en sån där mojäng som man kollar i öronen med men det hade dem inte..

Förutom örat så har jag verkligen ont i stumpen också. Är så trött på att ha ont! Men vad ska man göra? Bara att stå ut tills det ger sig.
Nu ska jag fortsätta söka!

Kommentarer
Postat av: En blogg om Kevin

Tusen tack Saara för din kommentar! :) Du verkar också vara en enormt stark tjej!



Stor kram! :)

2011-08-15 @ 19:00:58
URL: http://tusenniohundraelvadagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0