Onsdag!

God dag!
Äntligen kom jag in på nätet och bloggen! Datorn känns en aning seg just nu. Typ som en människa kan känna sig på morgonen. När man är trött och inte riktigt vill starta dagen än (fast man egentligen måste).
Så känns datorn. Men den kommer väl igång den också.
Igår orkade jag inte blogga. Var jätte trött efter omläggningen. Var dessutom hemma jätte sent så jag åt i stort sett bara och sen försökte jag släcka.

Men idag är det onsdag! Sov till kvart i två ungefär! Jätte skönt! Mamma har jobbat men Sanna har varit hemma. Hon är förresten jätte duktig min syster och väldigt ansvarsfull! Känner mig som en stolt tupp!
Nej, men jag har lagt märke till att när vi är hemma och hon ska ut. Så sticker hon in huvudet i rummet och säger vart hon ska. Som t.ex ut med hunden en stund!
Då slipper man undra vart hon tar vägen. Fast i och för sig märker man väl sen att hunden är borta.. Men ni örstår nog vad jag menar! Hon är så duktig, min syster!

Vad har jag gjort sen jag vaknat? Har målat lite Mandala målningar och ringt Samtrafik och bokat om min resa in till sjukan imorgon. Ska till Hjärtmottagningen och kolla hjärtat, så måste in tidigare. Ska vara där 11.00. Fick buss 08:50.. Hehe!
Så åker till avdelningen innan och väntar där. Vill tillägga att det är inget som har hänt med hjärtat utan det är bara en undersökning.
Nu funderar jag på att spela lite Sims - Medeltiden eller om jag ska måla. Det visar sig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0