Onsdag och god natt!

God kväll!
Onsdagen börjar gå mot sitt slut. Har haft en väldigt lugn dag idag. Bara tagit det lungt och har inte haft så speciellt ont. Kan nästan inte bli bättre.
Har dock haft ganska tråkigt idag. Har försökt gjort det mesta för att få tiden att gå. Allt från tittat på film till spelat datorspel. Vanligtvis tycker jag om att göra sådant. Men idag,, jag vet inte..

Det har regnat hela dagen i stort sett här i Hallstahammar. Hur har ni haft det med vädret där ni bor? Soligt kanske?
Jag tycker det är ganska mysigt när det regnar. När dropparna piskar mot fönsterrutan och man kan känna den speciella lukten som blir av våt asfallt.
Dagtid är det mysigt med regn och lyssna på det. Men inte nattetid i och för sig. Då vill jag gärna ha det tyst. Annars kan jag knappt somna. Så hoppas det inte blir någon regn inatt!

Imorgon är det torsdag igen. Åker till sjukhuset vid klockan 15:00. Hoppas taxin kommer i tid och att det inte blir någon krångel.
Få se om pappa eller Pilla orkar komma imorgon. Eller kanske båda? Det skulle vara kul att se dem! Det visar sig..

Nu ska jag titta runt på nätet och kanske ta någon smörgås att käka och sen försöka sova. Är ganska trött.

Hoppas inte denna natt blir som förra. Höll på och bli vansinnig på mig själv.
Låg i mörkret och försökte somna samtidigt som jag kände att jag bara blev piggare och piggare. Ni har säkert kännt så själva? Då blir man nästan bara stressad för att klockan blir så mycket och att man aldrig somnar.
Det värsta är  egentligen att tvinga sig själv att somna för då blir det verkligen skit svårt. Kan man inte somna så är det bättre att man gör något en stund. Läsa t.ex.. Och sen försöka på nytt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0