Måndag..

God kväll!
Ny vecka och nya tag. Det är den 22:a idag och det innebär som jag skrev i mitt förra inlägg att det är min födelsedag idag. 20 år gammal! Fast jag känner mig inte som 20.. Känns som man har fyllt 18 typ. Hehe!

Vad har jag gjort sen jag skrev sist idag? Jo, har tagit prover och pratat med kuratorn. HB låg på 83 så fick en påse blod och nu droppar desferalet på.
Mitt kalium är högt igen. Det låg på 6,3. Inte bra alls! Så har fått Resonium och ska få en dos till imorgon. Hoppas det går ner! Blir faktiskt smått nervös eftersom jag vet att dom kan skjuta upp omläggningen.
Sen senare på eftermiddagen kom typ alla in från avdelningen här och sjöng. Jag tror det va alla för det var så himla många. Hihi! Mysiga dom är här!
Fick en stor skål med godis!



Kuratorn kom i samma veva. Vi pratade lite. Berättade även om mitt krångel jag har med Försäkrningskassan. Nu skulle hon ta "över" och hjälpa mig. Det är super!
Sen kom två personal från barn och grattade mig. Det var ju super gulligt gjort av dem. Jag fick en liten växt i en liten prickig kopp. Jätte fin verkligen. Har dock ingen bild på den nu för dom flyttade blomman till fönstret. Även om det är cirka en meter dit så blir det knas i kameran då man zoomar. Men jag ska visa upp den sen för den är jätte fin verkligen! Och har inga bilder från vad jag har fått av mamma. Men kan visa upp något sen senare i veckan!
Min lilla "plånka" har jag kort på:



Söt va! Som sagt. Den ska jag ha dem viktigaste korten i som t.ex IDkortet och sånt. Då är det enkelt att visa upp den.


På tal om annat. Hade en jätte trevlig dag igår. Först kom min "L" och "A" från skåne. Fick b.la muggen och polkagris godiset från dem.





Söta små polka hjärtan. Sött!

Sen kom Pilla hem med hennes kille. Fick en jätte cool presentpåse men lite smått och gott i som tidning, stickers och så. - I hello kitty, så klart!



Efter kom johanna och min mormor och min morbror. Fick en dagbok och massor av rosor av Johanna och pengar av dom andra.
Det var jätte trevligt med besök och jag har haft en trevlig helg.
Tack för allt alla!!

Nu ska jag nog käka ur godis skålen! Woow!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0