God natt!

Bloggar nu från mammas dator lite snabbt nu innan jag ska sova. Det är ju något fel på min dator.
Ska nog kanske lämna in den imorgon. Troligen är det något glapp där laddaren ska sitta + att min dator har sämsta batterit. Så den dör hela tiden och går nästan aldrig att sätta igång.

Sen har jag börjat fundera mer och mer på att skaffa en liten bärbar dator att ha i reserv.. Jag tycker detta är skit jobbigt när den hela tiden krånglar. Blir verkligen jätte ledsen och får svårare att få dagarna att gå.
Jag använder ju datorn till det mesta som internet, film, nyheter.. Ja allt!

Nog pratat om datorn.. Skriver ju om den hela tiden..
Söndagen börjar gå mot sitt slut. Har haft en ganska bra dag. Sov väldigt länge. Sen väckte Sanna mig och gav mig mat.
Sen har jag tittat på alla repriser av Fångarna på fortet som gick idag och även en dukumentär om en kvinna med jätte ben. Tyckte den var lite läskig. Inte så att man blir rädd alltså utan mer för att det finns så konstiga sjukdomar.

Idag har jag alltså mest tittat på TV. Har målat lite och städat mitt bord här vid sängen. Det var typ en liten hög av grejer. Fick ju inte plats med något. Så nu är det bättre när man har plockat lite.
Har haft ganska svårt att få dagen att gå men det har gått.. Och nu ska jag väl försöka sova snart. Är jätte trött!
Sen ska jag upp tidigt imorgon. Åker till sjukhuset imorgon. Tror lymfterapeuten kommer tillbaka imorgon och det innebär massage för min del. Gud så skönt!

Bjuder på två bilder från idag också.



Jag idag.



Det lös in sådär på eftermiddagen idag på taket i rummet. Helt plötsligt lixom! Vart tvungen att ta kort för det såg så himla coolt ut. Ett stort hjärta!

Vill säga att jag inte vet hur uppdateringarna kommer bli nu när min dator krånglar. Kanske dröjer några dagar innan det blir bra igen. MEN JAG HAR INTE SLUTAT BLOGGA! JAG KOMMER TILLBAKA!

Kanske kan skriva något på mobilen sen. Men då blir det inga bilder och texten sitter "ihop"


Kommentarer
Postat av: Marie

Hej vännen!!

Ledsen att du har data trubbel!! Just nu är där många billiga mycket bra datorer på Elgiganten och på andra ställen. Ett tips är bara att du INTE tar en 10'1 tums dator för de är så lååångsamma o mycket dåliga på internet. Jag har köpt en som är 13'5 tum, liten, lätt o snabb!! bara litet tips!! Just nu skriver jag från mobilen o kanske kan du oxå det??

Som sagt, bara lite dator tips!! Såg att Elgiganten har en för 4000 kr just nu o den är 15'6 tum o en acer. Det är toppen datorer för blogg o surf. Kram

2011-08-29 @ 16:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0