Ett litet inlägg..

God kväll!
Tänkte bara skriva ett inlägg lite snabbt. Har precis käkat smörgås och druckit Te. Gott gott! Dock lite synd att det godaste påläggen var slut. Trodde dom brukade få sina varor idag?
Aja.. Ska nu titta på webb TV. Svenska Hollywood fruar.
Det är ju så himla bra tycker jag! Dock är det synd att jag har kontant internet. Det tar slut direkt när man kolalr på filmer och så på nätet. Men det får jag ta. Det är bara att köpa nytt "Månadskort" och fylla på igen. Dom är ju så roliga.
Och efter det så ska jag nog försöka sova. Har omläggning 08.15 imorgon. Efter det så tänkte jag försöka ta mig till Rocklunda marknaden. Har inte varit på marknad på evigheter. Tycker fatiskt det är ganska mysigt att gå runt bland stånden och titta på strunt samtidigt som man käkar på något.

Jaja. Hur har det gått idag för mig och vad har jag gjort? Jo. Idag klockan 10.00 hade jag möte med försäkringskassan. Ska ansöka om personlig assistent. Tror mötet gick bra. Dock var det ganskasvårt för hon ställde så många frågor. Men det gick som sagt bra.
Sen på eftermiddagen tog man prover på mig. Mitt HB låg på 87 så jag slapp blod idag. Himla skönt det faktiskt! Och så slipper jag desferal som tickar på imorgon. Då blir "chansen" större att jag kanske kommer iväg på marknaden!
Och så är det toppen att omläggningen är tidig! Hoppas bara att det inte blir någon akut operation nu när man planerar att göra något kul. Skulle inte förvåna mig. Men det är klart dom måste ta det då... Men det är bara att hoppas att inget sådant sker!
Tillbaka till provsvaren. Mitt kaliumvärde var lite lägre denna gång än vad det brukar nu för tiden. Det låg på 5,1. Det är ju ganska bra! Undrar varför det stiger ibland? Hmm..

Sen senare på eftermiddagen kom pappa och Annabelle. Fick en födelsedagspresent av honom. En handduk i Hello Kitty. Jätte fin! Sen fick jag pappas datorväska. Känns jätte bra.
Då kanske datorn är lite mer skyddad än när det ligger lös i min gympabag. Vill inte att den ska gå sönder igen.
Så tack pappa!!

Annars har jag inte gjort något annat idag. Duschat och bara tagit det lungt. Är ganska trött eftersom jag gick upp så tidigt idag.
Hehe.. I rubriken står det "Ett litet inlägg". Det blev kanske inte så litet. Helt ointressant för er att veta egentligen. Men men.

God natt med er!!



Bjuder på en närbild på söta Nalle!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0