Inlägg från sjukan..

Detta inlägg skriver jag nu från sjukhuset. Fick inte åka hem igår kväll för har fått blod igår eftermiddag. HB:t låg på 82. I måndags låg det på 86.
Ja, vad har hänt på sjukhuset dom här dagarna då? Jo. I måndags när jag kom hit kom en tjej som brukar gå med sjukgymnasten till mig. En student alltså. Hon frågade om jag ville sitta på sängkanten. Men jag sa nej och förklarade varför. Tyvärr har det börjat vätskat mer nu ur mina sår och jag tycker det är fruktansvärt jobbigt. Jag kopplar bara ihop det blöta med blod och det känns som det rinner hela tiden.
Och när jag är rädd och orolig så hindrar det mig verkligen. Det tar över allt i kroppen kan man säga. Så hon gick sen.
Strax efter kom hon som masserar. Himla skönt och då kan man slappna av. Hade inte fått min massage på två veckor innan gången i måndags så det såg jag verkligen fram emot.
På måndagskvällen ringde dom från OP och sa att omläggningen skulle ske runt tio på tisdagen så jag duschade på måndagkvällen just för att jag inte orkar duscha på morgonen. Det är riktigt jobbigt att duscha då man är trött. Är jag trött så blir värken värre för jag blir känsligare. Men det var jobbigt att duscha på måndagkvällen också. Inte för att jag hade ont utan för att det var blött. I varenda rörelse nästan kände jag hur blött det var.

Jaja, igår på morgonen kom läkaren in till mig och pratade lite. Han berättade b.la att mitt kalium är bra nu så jag har slutat med en medicin. Ett pulver man blandar i vatten. Smakar blä och ser skit äklig ut så var bara skönt att slippa den! Hehe!
Sen pratade vi om att han hade skickat remiss till en kurator på psyk. Känns skönt att det äntligen kommer igång fast det känns mer nervöst. Men det kommer kanske bli bättre när man har träffat kuratorn lite och har lärt känna varandra lite.
Sen fick vi samtal från OP om att omläggningen inte blir på förmiddagen utan efter lunch. Jag blev självklart besviken men har dom akuta så förstår jag ju självklart att dom måste gå före.
Som jag har sagt förut: Man kanske räddar liv genom att lägga om senare?
Så efter lunch fick jag komma dit och OM jag hade längtat! Jösses alltså! Det var så skönt att vakna upp och veta att det var torrt. Stumpen är stor som en fotboll nästan men men..

Efter omläggningen har jag inte gjort någonting. Bara glott på TV. Mamma var hit en sväng igår också.
Nu är klockan snart två. Kommer nog inte kunna somna än på ett tag. Var himla klantig och tog mina 'kl tolv' mediciner halv två.. Har ont men jag har mig själv att skylla.
Dessutom börjar det vätska på igen. Usch vad jag hatar det!! Det kryper i hela stumpen! Och snart ska desferalet bytas.
För er som inte vet vad det är så är desferal sånt jag får när jag har fått blod. Det är för att jag får blod så ofta. Och i blodet finns det järn. Det innebär att jag får väldigt mycket järn i kroppen. Desferalet gör att det minskar på något sett. Hur vet jag inte.
Nu ska jag avrunda. Vart ett långt inlägg nu. Hoppas ni sover gott lite här och var i Sverige!  (och orkar läsa texten!) hehe nej då

Puss och Kram!

Kommentarer
Postat av: m3lind4

Hoppas du får en bra dag!

2011-04-13 @ 17:13:21
URL: http://m3lind4.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0