En bra dag!

Idag har jag haft en väldigt bra dag! Har inte haft ont. Dock var sömnen lite dålig så jag har varit trött men inte så farligt.
Vaknade väldigt tidigt idag. Mamma skulle nämligen till jobbet. Hon åkte vid 07.00. Då försökte jag somna om, men tror ni det gick? Nej! Det gjorde det inte.
Katten var hel knäpp idag. Hon jamade i stort sett hela förmiddagen, hon var på påskriset ett antal gånger och hon hoppade upp och ner för min säng många gånger också. Kändes som om hon gjorde allt för att reta mig.
Sen vid lunch då jag började piggna till, DÅ somnade hon. Man kan säga att hon gick mig på nerverna den morgonen/förmiddagen. Men jag älskar henne ändå!



Snuttan då!

Jaja, hon vart hel lugn när syrran kom hem. Men jag kände att jag kan inte vila då för hon hade med sig killen hem. Vet inte om jag får säga det men det skiter jag i! Dom firade 1års dagen idag. Jätte kul för dom två!
Sen strax efter kom mamma hem efter första passet idag, och strax efter mamma så kom Johanna panna!! Wiho!
Har inte träffat henne på...hm.. Jag vet inte hur länge! Det var verkligen super kul och jag hade det mycket trevligt. Vi gjorde inte mycket men det var trevligt ändå. Vart mest flum! Hehe!



Vi ritade i min telefon. Vad tycks? Haha! Jag har en tutch telefon och det var skit svårt att rita med fingret. Eller ja, nageln fick vi ta försiktigt. Men de var lite roligt faktiskt och coolt!
Tänk vad mycket finesser det finns i telefoner nu för tiden alltså! Jösses! Jag tycker inte det var länge sen man hade dom där svart vita. Typ 3310 eller något sådant.. Utveckligen går verkligen snabbt!

Annars har jag inte gjort något annat idag. Setat vid datorn. Sanna lärde mig hur man laddar ner låtar via youtube. Coolt säger jag bara och det var väldigt lätt!
Jaja, ska avrunda nu. Ska göra mig iordning för att sova. Är väldigt trött. Hoppas ni har det bra!

Kramar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0