Onsdag!

Jahaja.. Klockan börjar närma strax efter halv åtta. Klockan åtta ska jag se på Idol. Det är kul när det är addition :)
Det är onsdag idag.. Har inte gjort något speciellt. Hade tänkt plugga nu på eftermiddagen men helt plötsligt mådde jag inte bra. Vet inte vad som hände men jag fick ont i högra sidan av magen. Tårarna kom, inte kul alls men det är bättre nu. Men är ganska trött.
Det konstiga är att det kom så plötsligt. Mamma kom hem från jobbet med McDonald´s. Jag köpte till mig och syrran och mamma fick hämta det när hon slutade jobbet. Hon jobbar nämligen i närheten av en McDonald´s resturang. (men inte på McDonald´s så alla vet) ;)
Sen han jag käka och efter det så gjorde det helt plötsligt jätte ont. Det kändes som om någt gick sönder och jag var helt öm på stället.
Masserade försiktigt och mamma ringde först till barnakuten men dom kopplade mig vidare till nå liknande sjukvårdsupplysning (eller vad det nu kallas, sånt ställe man ringer innan man kommer till akuten typ) Men då hade värken gått över pyttelite och jag var väldigt trött.
När dom i stort sett hade pratat klart så beslutade vi att jag stannar hemma och inte åker till akuten. Det kändes mycket bättre när man masserade så det höll jag på med och kollade även på film samtidigt. Det vart den "nya" verisionen på Alice i Underlandet. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Människan mamma pratde med skulle ringa nu vid sju och höra hur jag mådde.
Men det är ganska okej nu. Det känns bara som om jag har ett stort hål i sidan när jag andas ljups och det är fortfarande lite ömt men annars okej. Tänker inte åka in. Jag åker ju in till sjukan imorrn, så berättar det till dem där om hur jag har mått. Det tyckte männsikan mamma pratde med också.

Jaja. Nu ska jag ta mina mediciner. Börjar få ont i stumpen. Jippi!! Har man inte ont där så har man ont någon annanstans.. typ.. Hehe nej då!
Ska väl sätta på kanal 4 och se på halv åtta hos mig.



Kör ett litet svar på tal. Fick en förfrågan om jag pluggar. Ja, det gör jag men bara ett ämne. Studerar gymnasiets Matte kurs nu i höst och våren som kommer. Är klar med Svenska kursen och fick VG på det trots att jag inte gjorde någon muntlig del eller något test. Känner mig ganska stolt till det! Hade G när jag gick ut nian!

Tack för kommentaren! (du som frågade) :)

Har ni frågor så försöker jag svara på dem så gott jag kan! Tveka inte att fråga! :)

Kommentarer
Postat av: Haval B Aziz

Hej hej ! hoppas allt är bra med digha det skoj :)..

2010-09-09 @ 10:59:09
URL: http://havii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0