Min Lördag

Har verkligen inte mycket att skriva om min lördag för jag sov i stort sett bort hela dagen. Vaknade tidigt på lördagmorgonen och kunde inte somna om förrän vid halv tio på morgonen. Men då kom läkaren och ville prata lite snabbt.
Det är ju rond på morgonen. Typsikt att komma då man höll på att somna.. Men aja det gjorde jag sen då dom gick.
Sen sov jag till typ halv 2 - 2. (vaknade lite då och då emellan)
Var så himla trött och är ganska trött nu med. Men aja. Sen var jag vaken. Tvingade mig att vara det.
Käkade lite. Det var hamburgare och klyftpotatis. Ni kanske tycker: OJ! Hamburgare vad gott!
Jo visst det är gott men det är bara kött och ketchup på hamburgaren. Haha! HAde ju varit godare med lite mer på kan man ju säga men det gck att få i sig

Senare kom mamma. Vi tittade på Sandor/Ida som gick på kanal 5. En ganska bra film faktiskt. Sen pratade vi lite om vad dom hade gjort hemma. Man saknar ju hemmet. Tråkigt att vara på sjukhuset. Och jag har varit här i typ en dag extra. Men det räcker gott och väl för att sakna hemmet!
Sen åkte mamma och jag kollade på dansfeber. Hahah! Kunde verkligen inte låta bli att skratta då Nassim Al Fakir dansade till en låt av Beyoncé! haha! Det var ju skit kul och se honom som henne och han dansade ju jätte bra!
Däremot var inte Riverdans någon höjdare och inte GREASE numret heller. Jag gillade Nassim och Annas nummer mest! Kollade någon av er på Dansfeber?
Jaja. Annars har jag inte gjort så mycket annat i dag. Har sovit nu på kvällen. Har tydligen svettats lite för det är fuktigt i sängen. Fräsht! Nää!
Jaja. Ska nu kolla runt på nätet. Börjar piggna till lite faktiskt. Ska se om dom kan göra en milkshake till mig. Är inte sugen på att äta något just nu men man kan ju alltid få i sig en sådan.

En sak jag stör mig på: När jag skriver i mitt inlägg hur jag mår då kan jag få en kommentar som "hur mår du? Hoppas allt är bra". Det är oftast av såna som bara kommenterar en gång. Jag förstår inte vitsen med att fråga när det oftast står klart och tydligt i texten att det är bra eller dåligt. Klickar dom bara in sig på ens blogg skriver en kommentar för att marknadsföra sin blogg utan att läsa mitt inlägg, tro att jag ska gå in på deras blogg att svara för att om ska få en besökare mer? Ni som gör så till mig. Förvänta er inget svar ifrån mig. För hur jag mår står oftast i inlägget.

Jaja nu ska jag kika rint på lite bloggar och sen läsa en bok som heter Kusligt lika. Den är super bra! (börjar tyävrr bli pigg) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0