Min dag på sjukhuset.

Nu börjar dagen närma sig sitt slut. Har som vanligt på fredagar varit på sjukhuset. Klockan 09.00 var det omläggning. Var ganska nervös denna gång eftersom det inte blev bra sist så var jag lite orolig att det kunde bli likadant. Men jag hade turen och det blev det inte.
Klart jag hade ont för det har jag i stort sett jämt då jag är nyomlaggd men inte alls som det var förra gången och det var ju super!
Haha fick reda på att på uppvaket måste man har två grindar uppe i sängen. (dom hade påpekat det för förra gången fanns det bara en grind på min säng där)
Tydligen kunde man vakna upp och vara våldsam. Hahah! skulle vilja se mig våldsam på uppvaket, vilken vacker syn. Nej då men det visste jag inte om.
Annars har jag typ sovit hela dagen. Mamma ringde och frågade om hon kunde komma och hjälpa mig vid två-tre tror jag. Jag svarade trött att hon gärna fick komma senare. Var så trött för hade precis lyckats somna på avdelningen. Fick ont då jag kom dit och då fick jag morfin insprutat i porten.
Hon kom lagom då jag vaknade och tänkte packa mina grejer hem. Det var en bra tid att komma.

Nu är jag iallafall hemma. Har inte gjort något annat typ än ätit. Var så hungrig för har inte ätit på hela dagen. Det blir så då jag har omläggning. Då äter jag alltid hemma på kvällarna. Så min kvällsmat vart 4 smörgåsar, en portion nudlar och ett paket mentos + en näringsdryck. Hahah vart ganska mycket!
Nu ska jag nog ta mina kvälls mediciner och sen snart sova. Känner mig småseg och Johanna banana kommer imorrn.

Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0