God natt!

Önskar er en god natt!  Min torsdag har varit okej förutom att jag har så ont till och från. Det gör verkligen skit ont och jag har fått tagit fulla doser för att det ska hjälpa. Det konstiga är att det gör ont i halva stumpen. Toppen på stumpen och sen nedåt till halva stumpen och så gör det ont i skinkan. Det är en väldans spänning i halva stumpen och skinkan molar eller hur man nu ska säga det.
Så det är två olika soters värk på en gång. Blä!
Igår åkte jag tidigare till sjukhuset för jag skulle på röntgen och kolla mina urinvägar. Har haft njursten så det var väl b.la det dom skulle kolla. Hoppas allt ser bra ut! 
Men det visar sig!
Sen har pappa och pilla varit på besök hit för första gången på denna avdelning. Gick nog hyffsat bra för dem att hitta?
Pilla hade med sig McDonald´s. Gissa om det var gott! Det var det första jag åt idag sen efter undersökningen eftersom jag inte har fått ätit något hemma. Sen har jag ätit smörgåsar. (vad intressant va)? Höhö!
Nej men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Funderar på och sova nu. Har spelat ett hästspel som jag laddade hem på datorn. Filip hjälpte mig med att fixa så man kan köra utan skiva, skit snällt! Tack filip! Spelet heter något med: Min första Ponny eller något. Ganska kul! Men Ska vara på OP klockan halv 9 imorrn tror jag det var så det är väl dags att försöka sova nu.
Önskar er en god natt! För er som läser de senare så hoppas jag att ni har haft en bra natt och en god sömn! Puss och god natt!



Från 3 år! Haha!  Men jag gillar det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0