God natt!

Måndagen börjar närma sig sitt slut. Har haft en jätte jobbig dag. Mycket spänningar och värk i stumpen. Inte alls kul.  Men nu är det bättre.
Idag har jag inte gjort så mycket fast jag vaknade tidigt. Redan halv åtta vaknade jag. Toppen för att vara jag!
Men släckte ganska tidigt igår. Eller tidigt och tidigt. För att vara jag var det tidigt Släckte kvart i elva! Woho!
Och sov riktigt bra inatt. Ingen värk men den kom tidigt på morgonen. Hade öronproppar natten då jag sov och det blir en sån konstig känsla när man vaknar och drar ut dem. Det känns som om man har världens grottor i öronen. Haha!
Sen när jag vaknade så tittade jag på film. Vart och kolla på FARSAN. Den filmen var helt okej. Han har så rolig svenska den människan. Ni som har sett den förstår nog vilken jag menar.
Sen har jag typ packat och gjort mig i ordning till att åka till sjukhuset som det alltid är på måndagar.
Nu börjar det verkligen bli höst på riktigt här i Västmanland. Vet inte hur ni har det i dom andra landskapen. Det är så fin med alla färger som skiftar. Tycker inte ni det?
Jaja nog pratat om hösten. Här på sjukhuset har det tagits prover. Mitt blodvärde låg på 78 så jag får blod just nu. Ska få två påsar.  Sen har jag inte gjort så mycket annat. Tittat på TV, somnade en stund och det var så skönt! Sen har jag haft sängtvättning. Har nästan precis käkat lite kvällsmat. Ska ju fasta efter kl: 00.00 så det är likabra att fylla på magen så man inte blir hungrig imorrn. Har ju alltid omläggning så sent på tisdagarna och det är så tråkigt. Man blir törstig och hungrig os.v. Men när man får äta så blir man typ aldrig hungrig och törstig nästan. Det är konstigt det där.
Jaja. Nog skrivet från mig nu. Ska kika runt lite. Tror mitt internet dör när som helst. Hittade en annat nätverk men det var lösen på den. Typiskt! Haha annars hade jag lånat det!

Jaja men jag önskar er en god natt! Kanske ska käka lite till jag. Sen måste nog jag också sova. Tandmänsikan kommer imorrn för att hjälpa mig med min tandbehandling kl: 09.00. Lär ju vara halv död då.. jaja men god natt!




Hösten är vacker! Titta på dom fina färgerna bara! Visst är det fint?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0