Usch!

Usch har varit orolig nu ett tag. Mamma och Jörgen är inte hemma. Är hemma med Sanna och hennes kille. Försökt fått tag på mamma utan resultat. Det gör mig orolig. Tycker faktist att man ska kunna få tag på henne. Tänk om något skulle ske? Nu är jag ju inte ensam i och för sig men dom två andra sover. Fick tag på Jörgen så nu känns det bra.
Skönt att dom är hemma snart. Då ska jag nog göra mig iordning för att sova tror jag. För övrigt har jag inte gjort något speciellt idag. Kollat på film. Det vart A cindrella story och tonårsliv. Helt okej att se!

Hoppas jag kan sova sen. Har väldigt ont i huvet, är hungrig och det känns inget vidare i stumpen. Den ser ut som en klubba. Ute på toppen på stumpen är den störst och vid låren är den smalare. Det ska ju vara tvärt om. Man är ju smalare där knät är och större vid låret. Jaja.. Önskar er en god natt!



Bjuder på en gammal bild på mig då jag låg inne på sjukhuset. Mina bilder tas ju med mobilkameran (inte det bästa jag vet) Och kameran funkar inte mer! :O Något har hänt och jag vet inte hur jag ska få igång den heller. Blä!

Kommentarer
Postat av: G

Önskar livet kunde vara bättre.... Men kram ändå

2010-05-23 @ 02:12:36
URL: http://gururdas/.se/blogg
Postat av: jaana

Comvic mobilen dog,men jag har ju telenor,får du inga svar så måste du prova på den andra mobilen <3at..Å så har du ju Jörgens även..Pözz

2010-05-23 @ 12:18:09
Postat av: frida

hej hej fin blogg.

kolla in min blogg :D

kommentera gärna tack:D

2010-05-23 @ 15:35:09
URL: http://farhiida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0