Trött

Usch vad jag är trött. Kunde knappt somna inatt. Varför jag hade så svårt vet jag inte. Låg och funderade för mig själv och tänkte en del. Började tänka på min syster Jenny som har gått bort b.la.. Känslorna kom tillbaka. Det är så orättvist att hon har dött. Dö ska man göra när man är gammal och har levt ett helt liv men inte 4 månader före sin 21 års dag. Det är tok för tidigt!
Sen är tanken så svår att hon aldrig kommer komma tillbaka. Vår Jenny! Det är hemskt. Varför vart det såhär?
Att aldrig mer få höra sin stora systers skratt, fnitter, hennes röst och att få tjaffsa som dom flesta gör med sin syster. Den tanken är verkligen hemsk! Men samtidigt måste man förstå det och försöka leva vidare. Jenny ville alltid oss det bästa och ville aldrig att vi skulle må dåligt. Men det känns somsagt så orättvist att inte Jenny är med och får uppleva det som sker idag med oss. Saknar henne så mycket! 

Ja idag är det söndag. Ska inte göra något speciellt. Blir och ta det lungt. Det är inte ett dugg bra med min mage. Det är en skitjobbig kännsla jag har i magen och jag mår så illa. Bläh! Har bara ätit en smörgås hittills och drick yoghurt. Jag är så rädd att jag ska få upp allt igen. Detta är skit jobbigt. Det känns som om det är magsäcken som krånglar. Hur ska det bli bra igen med den? Vill inte ha det såhär. Är rädd att jag kommer gå ner i vikt nu när jag äter sämre. Jag går tyvärr ner jätte lätt i vikt. Inte bra..

Usch vilket inlägg det blev nu. Inget glatt direkt.



Gammal bild på Jenny och Sanna. Tog den då jag låg inne på sjukhuset. Jenny och Sanna busade på Lekterapins gård. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0