Min torsdag

Torsdagen börjar lida mot sitt slut. Har ni haft det skönt med ledighet? (antar att många har varit lediga?)
Jag är i stort sett alltid ledig så för mig är det ju inte en så stor skillnad.
Ja, vad har jag gjort idag. Jo, är på sjukhuset nu som vanligt på torsdagar. Hemma har man inte gjort så mycket kollat på Barnen i Bullerbyn som gick på kanal 4 tidigare idag. Mysigt att kolla på Astrid Lindgrenfilmer :)

Sen har man ju åkt till sjukan. Konstigt att bärhjälpen var först av taxibilarna. annars brukar den med bår komma först. Men det gör ju inget.
Här på sjukhuset har det tagits prover och jag har duschat. Inge blod denna gång. Vet inte vad HBt låg på för svaret var så "snurrigt" av sjuksköterskan. Hehe! Men saksamma.

Sen har mamma, Sanna, jag och Pillan haft filmkväll. Käkat godis och sådant. Mycket mysigt! Mina tjejer <3 Vi tittade på Bröllopsduellen. Jag hade sett den men det gjorde inget. Tror dom gillade filmen lika mycket som jag. Den är bra :)

Snart så ska jag väl käka och sen blir det och fasta inför imorgon. Känner mig sådär just nu. Har ont i stumpen och det känns obehagligt. Sen börjar jag få ont i magen. Vet kanske inte om det blir så mycket och äta. Möjligtvis en frukt och drickbuljong kanske. Sen får det nog räcka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0