Min dag

Hej bloggen!
Nu kommer lite mer text i inlägget. Har varit lite mer bilder idag. Idag är det lördag som ni vet. Har ni haft en bra dag och en bra valborg igår?
Min valborg bestod att vara hemma med mamma och Jörgen och käka lite gott. Haha från pizzeria. Tog en kucklingsallad som jag vart riktigt kär i (första gången jag åt den). Så färsk och så himla goood! Mumma!
Åt faktist upp hela måltiden som jag annars inte brukar göra ;) Okej ärligt talat åkte tre oliver bort och lite citron.



Idag har jag inte gjort så mycket. Sov till halv två tror jag. Det va då mamma sa hur mycket klockan var. Sen har jag bara setat vid datorn och kollat runt på nätet och spelat lite sims 2. Kan vara ganska kul ibland. Speciellt den människan jag har som har klarat alla färdigheter.

Har haft en ganska bra dag. Mått bra och så. Men nu börjar det tyvärr att kännas blött och obehagligt i stumpen. Har även ont i huvudet och ett revben (?) Varför vet jag inte. Och misstänker att jag håller på och få feber :(..
Blä!
Nu på kvällen vart det och titta på Körslaget med familjen. Tråkigt att Moreus vann för jag tyckte Picassos team var bättre. Det säger jag inte för att dom kommer från västerås och att jag har bott där. Dom kunde lika gärna ha fått komiit från haparanda eller något sådant. Jag tror tyvärr att Moreus vann för att folket gillar honom mer och han är lite mer aktuell än Picasso som har varit borta ett tag. Vad tror ni?

Jaja nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske kika runt på nätet och fråga efter något att dricka. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0