God natt

Har tagit insomningstablett och måste väl snart släcka innnan den börjar verka. Hehe! Ville bara ösnka er en god natt! Hoppas ni har haft en bra start på veckan :) Min har varit okej förutom min värk som jag tycker har blivit värre. Ibland vet man inte vad man ska göra när man får ont och mina smärtmediciner inte hjälper. Man försöker andas lungt för det blir lite bättre då än att vara spänd. Men det är inte så lätt som det låter kan jag llova! Ibland vill man nästan bara skrika rätt ut.
Och nu har jag även fått ont i ett ben i svanskotan. Tror jag redan har nämnt det och det är helt värdelöst. Vaknar flera gånger på nätterna och måste ändra plats på kudden jag har under som ska avlasta.. Bajs på det!

Men jaja min Måndag har varit bra. Har haft Pilla, Carro och Jonas  på besök här på sjukhuset. Har varit jätte trevligt. :) Kul att du kom ändå Pilla fast du igentligen inte skulle <3 Älskar dig syrran!
Vi kollade på TV alla tre och pratade. (b.la lite om pappor) haha men vill inte gå in på vad vi sa ;) Hemligt förstår ni! Och när pilla och  jag var ensamma så skickade vi in varsit sms till 118800 och frågade vilka vi var. Alltsp jag frpgade vilken jag var och hon frågade vilken hon var med våra namn då. Vi fick samma svar som inte alls stämde. Kan berätta i ett annat inlägg om det! :P
Efter så har jag bara vilat. Har haft ont. Jätte ont faktist. Sen har jag gjort sängtvättning inför operation imorgon. Jag vet att dom helst vill att jag ska in i duschen men vad fan ska man göra när man har så ont och det känns så obehagligt. Jag vill inte det! Det tar skit mycket på psyket och man blir helt utmattad av att kämpa med värken bara i sängen. Pratade med en annan tjej som har samma sjukdom och hon gav lite tips. Eller tips och tips, hon berättade vad hon brukar göra. Ska testa det någongång.

Men nu ska jag släcka ner och försöka sova, Är mätt efter dagen. Mamma och Jögge kom med mat från donken. Gott gott!
Föresten är det min lillasysters födelsedag idag. Är lite synd att jag inte kan vara hemma på dagen och fira henne när det kommer besök. Har ju min omläggning som måste göras och även en medicin som går hela dagen imorgon. Så jag kommer hem på kvällen, får fira henne då. Det är tur att hon är så förstående! Min älskade lillasyster! 14 år idag :) <3

Kommentarer
Postat av: Pernilla

va gullig du är.. jag älskar dig också<3

vi ses på torsdag.. kram

2010-06-29 @ 19:20:13
URL: http://zpernillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0